ČAČAK: Putni pravci prohodini na kolovozu 5 cm snega
Foto: Profimedia

Ekipe rade punom parom

ČAČAK: Putni pravci prohodini na kolovozu 5 cm snega

Srbija -
ČAČAK - Svi putni pravci prvog prioriteta u Cacku su prohodni, a na kolovozu ima snega oko pet centimetara, izjavio je danas Načelnik odeljenja za vanredne situacije Moravičkog okruga Dragiša Broćić.

Ekipe za održavanje puteva su na terenu i radi se na raščišćavanju snega, a budući da sneg i dalje pada saobraćaj se odvija otežano. Prema njegovim recima, snabdevanje električnom energijom na teritoriji grada Čačka je uredno.

"Ista situacija je i u Gornjem Milanovcu gde je visina snežnog pokrivača takođe pet centimetara. Raspoložive ekipe su na terenu i raščišćavaju sneg, a saobraćaj je usporen.

Snabdevanje strujom je uredno osim kvara na dalekovodu u selu Brezna, pa su bez struje sela Brezna, Teocin i Srezojevci, sa oko 300 domacinstava", dodao je Broćić.

Ekipe "Elektrodistribucije" su na terenu i očekuje se otklanjanje kvara u prepodnevnim satima, rekao je on za portal Infolider.

U Ivanjici su svi putni pravci prohodni, visina snežnog pokrivača na kolovozu je od pet do deset centimetara, kaže on i dodaje da je snabdevanje električnom energijom uredno. Kada je u pitanju opština Lucani, svi putni pravci su prohodni, a saobraćaj se teže odvija na deonici, odnosno selima Dubac-Lis-Kravarica.

Ekipe su na terenu i rade na raščišćavanju snega, napominje Broćić.

"Snabdevanje strujom je uredno osim kvara na jednoj trafo stanici u selu Kaona, prema Brezovicama, pa trenutno elektricnu energiju nema oko 10 domaćinstava", zakljucio je on i dodao da su ekipe "Elektrodistribucije" na terenu pa se otklanjanje kvara i tu očekuje u prepodnevnim satima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track