PORAĐALA SE U ZAVEJANIM KOLIMA: Čačanski saobraćajci pomogli da se rodi Andrija
Foto: Profimedia

Vodenjak joj je pukao u Ovčar banji

PORAĐALA SE U ZAVEJANIM KOLIMA: Čačanski saobraćajci pomogli da se rodi Andrija

Srbija -
ČAČAK - Čitavu dramu preživela je Sanja Marjanović koja je zbog porođajnih bolova krenula iz ivanjičkih Prilika prema porodilištu u Čačku i uz pomoć policijske patrole, i pored snežne mećave, bezbedno stigla u bolnicu gde je rodila sina Andriju.

Sve se događalo juče po podne, vodenjak joj je pukao u Ovčar banji, a automobil koji je vozio njen suprug Vidan se nekoliko puta kvario na snežnoj mećavi i velikom minusu.

Međutim, u odsudnim trenucima u pomoć je pritekla patrola čačanske saobraćajne policije uz čiju pomoć je majka stigla u porodilište i odmah na svet donela zdravo muško dete koje je dobilo ime Andrija.

"Kola su nam u više navrata ostajala u kvaru od Požege do Ovčar banje. Smrzavali smo se u Jelen dolu, međutim muž je uspeo da osposobi automobil kako bismo nastavili dalje, ali u Ovčar banji su kola konačno stala. Razmišljali smo da potražimo pomoć u manastiru, ili da pokušamo da pozovemo taksi, ali nismo uspevali. Da situacija bude teža, upravo tu mi je pukao vodenjak", ispričala je Marjanovićeva, kojoj je to drugo dete.

U tom trenutku, dodala je, pojavila se policijska patrola koja nam je priskočila u pomoć.

"Sećam se da se policajac zove Ivica Pašić, bio je s kolegom kome nisam upamtila ime. Prevezli su nas u njihov automobil i u poslednjem trenutku sam stigla u porodilište", rekla je Marjanovićeva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track