(VIDEO) 130 NA SAT! Pogledajte kako kombi Gradskog zelenila jurca kroz Novi Sad
Foto: Printscreen/YouTube

Divlja vožnja

(VIDEO) 130 NA SAT! Pogledajte kako kombi Gradskog zelenila jurca kroz Novi Sad

Srbija -
Kombi novosadskog "Gradskog zelenila" snimljen je kako juri preko 130 km/h kroz Veternik

Snimak je nastao u subotu 16. januara oko 13:45 časova u i uprava preduzeća je nakon dojave kaznila vozača.

Snimak divlje vožnje je zabeležio Novosađanin kojeg je prethodno pretekao kombi "Zelenila", pri čemu je prošao kroz "makazice".

Foto: Printscreen/YouTube
Foto: Printscreen/YouTube

"Mene je kombi obišao u Veterniku između stadiona FK "Veternik" i Reno kuće "Sekulić", pri čemu je uleteo u "makazice" vozačima koji su išli u susret. On je išao u pravcu Sajilova. Pojurio sam ga da to zabeležim. Tablice se na snimku loše vide, ali ni ja nisam siguran za zadnja dva slova NS:010CE. Opet, "Zelenilo" toliko kombija pa će se lako prepoznati", ispričao je ovaj Novosađanin.

On kaže da je kombi pratio oko minut dok nije napravio snimak, nakon čega je usporio, a vozilo je nestalo u daljini.

U JKP "Gradsko zelenilo" su za 021.rs saopštili da su na osnovu snimka koji su dobili, odmah formirali disciplinsku komisiju koja je ispitala ovaj slučaj i sankcionisali su vozača jer se jasno vidi da vozilo preduzeća pravi saobraćajni prekršaj.

"U najkraćem roku je provereno i utvrđeno o kom vozaču se radi i kojim vozilom je upravljao i on će, zbog ugrožavanja bezbednosti učesnika u saobraćaju, biti adekvatno kažnjen. Priroda posla "Zelenila" ne iziskuje potrebu za brzom vožnjom koja može da izazove pogubne posledice po živote građana i imovinu. Takve pojave moraju se u korenu saseći, kako bi se smanjio broj saobraćajnih nesreća", navode iz "Zelenila".

Iz ovog preduzeća su se zahvalili građaninu koji je snimio ovaj prekršaj

(021.rs).

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track