U NS NAVALA NA POVEĆANJE MUŠKOSTI: Muškarcu je 1 cm dole kao kilometar u njegovoj glavi
Foto: Profimedia

Šta se danas traži od plastičnih hirurga

U NS NAVALA NA POVEĆANJE MUŠKOSTI: Muškarcu je 1 cm dole kao kilometar u njegovoj glavi

Srbija -
NOVI SAD - Pomama za plastičnom hirurgijom koja može da pomogne da se neko oseća lepše i sigurnije u sebe nije zaobišla ni Novi Sad, a najčešće se rade operacije nosa, dojki, fejs lifting i povećanje penisa.

Novosadski plastični hirurg Dimitrije Panfilov kaže da je sve popularnija egzotična operacija povećanja penisa.

- Za muškarca je 1 cm u penisu kilometar u njegovoj glavi. Zato je to u stvari psihološka pomoć, jer raste samopouzdanje u intimnoj sferi. Veličina je zavisna o dužini ligamenta i elastičnosti, ispod stidne kosti, na šta ni hirurg ni pacijent ne može da ima uticaja, to je anatomska datost. Ja mogu da povećam penis od 1 do 5 cm, što je u glavi muškarca dva ili tri kilometra i nije mala stvar ako se poveća samopouzdanje. Povećavamo penis kako u dužini, tako u debljini. Debljina raste od 2 do 4, a dužina od 1 do 5 cm. Prosek produženja je oko 2,5 centimetra - objašnjava Panfilov i dodaje da je do sada uradio preko 300 ovakvih operacija u Novom Sadu.

Kako dodaje, trendovi u društvu su se promenili, te je pre 30 godina najviše radio operacije smanjivanja grudi, dok je danas obrnuto. - Mnoge pacijentkinje dolaze sa svojim muževima i prijateljima, koji plaćaju svojim devojkama i ženama povećanje dojki i to je legitimno. Oni u stvari investiraju u svoje igračke, žele da im budu lepše. Nisu samo igračke u pitanju, to je psihološki velika pomoć. Neverovatno zvuči, ali neke od pacijentkinja su mi kazale da su svoj prvi orgazam doživele tek nakon povećanja grudi, što govori o povećanju kvaliteta života žene. Muškarac je biće koje može da se odvikne od leka, ali ne može od grudi - kaže za 021.rs ovaj plastični hirurg.Najčešća operacija u Novom Sadu je fejs lifting, a najmlađa pacijentkinja za fejs lifting imala je 25 godina. - Moj profil pacijenta u estetskoj hirurgiji je sledeći: to je čovek koji je esktrovertan, socijalno aktivan, emotivno osetljiv, vrlo kritičan, vrlo samokritičan i perfekcionista. Tih šest osobina imaju svi pacijenti. (Radio 021/Suzana Stojićević)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja