ČAČANSKOM NAPREDNJAKU NIŠTA SVETO: Pretukao člana Gradskog veća na Bogojavljenje
Foto: Cacak.org.rs I PS YT

Pomoćnik gradonačelnika naneo teške povrede

ČAČANSKOM NAPREDNJAKU NIŠTA SVETO: Pretukao člana Gradskog veća na Bogojavljenje

Srbija -
ČAČAK - Član Gradskog veća Čačka Ljubodrag Grbić (Liga za Čačak - Ujedinjeni regioni Srbije) izjavio je da mu je pomoćnik gradonačelnika Čačka Dragan Nikolić naneo teške telesne povrede, o čemu je obavestio i policiju i gradsko rukovodstvo.

Grbić je rekao novinarima da je zadobio posekotine na nosu i desnima, kao i iščašenje ramena zbog kojih je završio u bolnici.

O incidentu je Grbić obavestio i policiju i gradonačelnika Čačka Vojislava Ilića od koga je zatražio da Nikolića (Srpska napredna stranka) razreši dužnosti. Grbić je rekao da je do incidenta došlo juče u popodnevnim satima, u restoranu lokalnog Studentskog centra, na ručku upriličenom za sve učesnike trke za Bogojavljenski krst i gradsko rukovodstvo.

Ljubodrag Grbić, Liga za Čačak (Foto: Youtube printscreen)
Ljubodrag Grbić, Liga za Čačak (Foto: Youtube printscreen)

Prema rečima Grbića, koji je zaposlen u Studentskom centru i koji je bio u ulozi domaćina, Nikolić mu je na odlasku prvo snažno stegao ruku, a onda ga dva puta udario, u vilicu i u rame i otišao. Nikolić je danas u pisanoj izjavi za medije rekao da se "radi o isceniranom i politički motivisanom dogadjaju, u trenutku kada SNS postiže rezultate i ostvaruje jedinstvo i postaje jača nego ikad".

Dragan Nikolić, SNS (Foto: cacak.org.rs.)
Dragan Nikolić, SNS (Foto: cacak.org.rs.)

"Ovakve scene potvrđuju slutnje da će se protiv SNS voditi prljava kampanja i da se pri tome neće birati sredstva. Ovaj napad usledio je od Ljubodraga Grbića člana Gradskog veća Čačka, osobe frustrirane neuspesima na ličnom i političkom planu. Inače svima je poznato da je Ljubodrag Grbić, naizgled miran i tih čovek, sklon naprasnom ponašanju", naveo je Nikolić. On je istakao da je istraga o događaju u toku i da će nadležne institucije utvrditi ko je šta uradio i ko je zadobio kakve povrede.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track