BOŠKO NIČIĆ: Stefan Zanko je nesposoban da upravlja Zaječarom
Foto: Fonet

Konferencija za štampu

BOŠKO NIČIĆ: Stefan Zanko je nesposoban da upravlja Zaječarom

Srbija -
Stefanu Zankovu 10 godina glas nismo čuli, bio je potpredsednik Skupštine Srbije, bio je poslanik koji je naplaćivao najveće putne troškove, sada je došao da svoje političke ambicije zadovolji i u Zaječaru, koji ga nikada nije hteo rekao je lider Pokreta za Krajinu.

Stefan Zankov je nesposoban da upravlja gradom, poručio je na današnjoj pres konferenciji Boško Ničić lider Pokreta za Krajinu.

Napravljene su kozmetičke promene ali je sistem naprednjačke vlasti ostao isti. U svojoj nemoći da bilo šta urade, pokreće se priča o dugovima koje je ostavila neka bivša vlast. Stefan Zankov nastavio je sa praksom vanrednih sednica, pokušava da se on pita za sve, on govori o budžetu iako je po zakonu gradonačelnik izvršna vlast i jedini odgovoran za novac građana. Da li je Stefan Zankov kao predsednik Skupštine pokrenuo pitanje odgovornosti Velimira Ognjenovića? – upitao je Ničić

Preuzimanjem vlasti preuzimate i odgovornost, kakvo god bilo stanje. Time što ste se kandidovali sa ponudom da će te biti bolji i uraditi nešto više za građane nego oni koji su bili pre vas i sramno je stalno ponavljati da je za sve kriva neka bivša vlast. Okupio je oko sebe 30-tak odbornika, prebega, preletača koji su tu da aplaudiraju i glasaju za sve što im se kaže. Napraviće još malo kozmetičkih promena, smeniće neke direktore i postaviti svoje poslušnike, to je politika umivenog, finog i uglađenog Stefana Zankova, dodao je Ničić.

Foto: FoNet Nenad Đorđević
Foto: FoNet Nenad Đorđević

Građani ne smeju da zaborave da je prilikom izbora za Stefana Zankova glasao i Nenad Ristović, predsednik LDP-a u Zaječaru i to je jedna prećutna koalicija. Ti i takvi su razlog što Stefan Zankov kukavički čuva vlast, znajući da će na izborima biti do nogu potučeni. Oni će iscrpeti Zaječar da bi sačuvali stečene pozicije još godinu dana.

Stefanu Zankovu 10 godina glas nismo čuli, bio je potpredsednik Skupštine Srbije, bio je poslanik koji je naplaćivao najveće putne troškove, sada je došao da svoje političke ambicije zadovolji i u Zaječaru, a Zaječar ga nikada nije hteo, kad god se kandidovao to su bili strahoviti porazi. Sada je uz pomoć Srpske napredne stranke i svojih mentora iz Beograda koji su došli da „privole“ odbornike da mu daju podršku postao neko i nešto u ovom gradu.

Ja mu poručujem, budi čovek, ne budi kukavica, izađite pred građane a ako na izborima, lista koju predvodi Stefan Zankov osvoji više glasova od Pokreta za Krajinu, pružiću ruku i nikad se više neću baviti politikom. Ali znam da su kukavice, oni ne smeju da idu na izbore, pozivam ih da pokažu suprotno – istakao je Ničić.To isto važi i za Socijalističku partiju ovde u Zaječaru, oni su sa LDP-om čuvari ove vlasti, oni su glavni krivci za sve ovo što se dešava u Zaječaru! Njihova imena će sramno biti upamćena u Zaječaru, zaključio je lider Pokreta za Krajinu.

(Novosti timočke)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja