NIJE HTEO DA BUDE KONOBAR NEGO MENADŽER: Šefu smederevskog SNS uslovna zbog falsifikovane diplome!
Foto: Facebook

Napredovao

NIJE HTEO DA BUDE KONOBAR NEGO MENADŽER: Šefu smederevskog SNS uslovna zbog falsifikovane diplome!

Srbija -
Falsifiikovana diploma je Disiću - inače konobaru - pomogla da dobije funkciju zamenika direktora u smeredevskoj Čistoći, a u međuvremenu je i napredovao

SMEDEREVO - Petar Disić, zamenik direktora "Čistoće" i šef odbornika SNS u Skupštini grada, pred ovdašnjim Osnovnim sudom je oglašen krivim za falsifikovanje diplome Visoke škole strukovnih studija za poslovno-industrijski menadžment u Kruševcu, pa mu je izrečena uslovna osuda od osam meseci, na dve godine.

Suđenje je počelo posle podizanja optužnog predloga, u avgustu 2014, a četiri glavna pretresa nisu održana zbog procesnih razloga... Da diploma nije validna bilo je jasno jer su falsifikatori iz reči "strukovnih" izostavili slovo "t", a i "potpisali" su je profesori koji u vreme navodnog diplomiranja nisu radili u školi.

Ova diploma je Disiću - inače konobaru - pomogla da dobije funkciju zamenika direktora u "Čistoći", a u međuvremenu je i napredovao, te je nedavno imenovan za koordinatora u procesu pripajanja tri gradska komunalna preduzeća u jedno.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track