OVO JE DOBRA PRILIKA: Nude kuću u Vojvodini za džabe, ali samo ako ispunite ove uslove
Foto: Fonet

Daju kuću sa baštom

OVO JE DOBRA PRILIKA: Nude kuću u Vojvodini za džabe, ali samo ako ispunite ove uslove

Srbija -
Kuća iz bajke ponuđena je besplatno, ali su vlasnici postavili dva uslova budućim stanarima.

"Ustupamo kuću sa velikom baštom koja se nalazi u centralnim ulicama sela Jaša Tomić. Kuća je renovirana i ima kupatilo, kuhinju, dve spavaće sobe. Između spavaće sobe i kuhinje, nalazi se velika peć na drva. Kompletno je opremljena svim potrebnim pokućstvom, ali nema telefon i TV. Kuća ima sopstveni bunar na 100 m dubine i priključena je na električnu mrežu", rekli su iz domaćinstva.

Kako su dodali vlasnici kuće, od zainteresovanih se očekuje da sami plaćaju troškove struje, obrađuju baštu ispred kuće i da prinos s njima dele na pola.

"Mi u bašti godinama gajimo organske proizvode, uglavnom od sopstvenog semena pa očekujemo da stanari neguju zemlju i da je ne prskaju hemijom. Ove godine, obavićemo prolećnu pripremu za sejanje sami, kao i prvu setvu. Pored ove kuće sa baštom imamo još jednu kuću u blizini u kojoj gajimo stoku: krave, mangulice, ovce, podunavske guske, patke, koke. Ukoliko postoji interesovanje i za tako nešto, možemo da se dogovorimo", napisali su i dodali da u blizini protiče reka Tamiš koja je plovna, idealna za pecaroše i letnje kupače.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

(Bulevar B92/jasatomic.org)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track