ZASEDA SAOBRAĆAJACA NA POTEZU OVČA-PANČEVO: Na bezbednom putu postavili radare!
Foto: NEBOJSA MANDIC

Sramotno

ZASEDA SAOBRAĆAJACA NA POTEZU OVČA-PANČEVO: Na bezbednom putu postavili radare!

Srbija -

Radar na pristupnoj saobraćajnici između Ovče i Pančevačkog puta juče je prvi put primećen, od kako je ova saobraćajnica otvorena. Iako je reč o širokom putu, koji ne prolazi kroz naselje i na kom objektivno nije ugrožena bezbednost, saobraćajci su i ovde počeli da snimaju

- Saobraćajna policija meri brzinu na novoj deonici između Ovče i Pančevačkog puta. Trebali bi da to objavite jel ljudi voze dosta preko ograničenja, a ograničenje je 50km/h . Upozorite vozače da bi izbegli plaćanje kazni – napisao je sugrađanin Saša J.

Saobraćajna policija je najavila prošle nedelje da će biti pojačana kontrola brzine tokom 24 sata u okviru akcije „Blic maraton“. Iako smo juče primetili veće prisustvo policije na ulicama, ne možemo sigurno znati da radar postavljen zbog toga, zato vozači usporite.

Prema rečima stručnjaka ograničenje od 50 kilometara na čas je na snazi jer nije pun profil autoputa zbog razdelnog ostrva koje je manje od propisanog. Pitali smo se ranije nadležne a pitamo i sad, kako je onda moguće da na magistralnim putevima gde nema razdelnog ostrva ograničenje brzine iznosi 80 km/h!?

Dok se ograničenje ne promeni savetujemo vozače da u narednom periodu uspore! Ukoliko budete vozili „stotku“ i „upucaju“ vas, očekujte kaznu od 6.000 do 20.000 dinara, 3 kaznena boda i oduzimanje dozvole na minimum 30 dana.

(EPK/Vesti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track