DRUGI ČOVEK NIŠA BAŠ UME SA GRAĐANIMA: Pun mi je k.... tvojih opaski!
Foto: Printscreen FB

Živopisno izražavanje zamenika gradonačelnika

DRUGI ČOVEK NIŠA BAŠ UME SA GRAĐANIMA: Pun mi je k.... tvojih opaski!

Srbija -
NIŠ - Očito isprovociran komentarom jednog građanina na Fejsbuku, zamenik gradonačelnika Niša i funkcioner SNS Ljubivoje Slavković je uzvratio prostačkim odgovorom.

Slavković je na svom Fejsbuk profilu napisao da je nezadovoljan malim brojem građana koji su prisustvovali današnjoj debati o korupciji u urbanizmu u Nišu koju je organizovao LAF, a zatim saopštio i zapanjujuće podatke o, kako je rekao, "divljoj gradnji koja je postala pravilo".

- Samo u poslednjih 5 godina ukraden je bar jedan budžet Niša rukama korupiranih investitora i pojedinaca iz uprava grada Niša - napisao je Slavković.Međutim, na komentar građanina da je upravo Slavković predstavnik vlasti "koja vedri i oblači", te da je "degutantno više napadati tamo neke...", usledila je žestoka reakcija zamenika gradonačelnika, pišu Južne - Pun mi je k.... Tvojih opaski... - napisao je između ostalog Slavković.Inače, ovo nije prvi put da Slavković na primitivan način vređan građane. Pored optužbi upućenih novinarima da su "strani plaćenici", Slavković je ljude prozivao i po pitanju njihovog seksualnog opredeljenja.

- Kad bi svi muškarci jednog dana ne daj Bože postali pederi, a sve žene lezbejke, ne bi bilo rađanja dece i nestao bi ljudski rod. Zato je moj odnos prema pederima i lezbejkama još ortodoksniji od stava Srpske pravoslavne crkve. To je za mene ozbiljan psiho-fiziološki poremećaj ljudskog bića - napisao je Slavković.

Nikada se do sada od Slavkovićevih stavova javno nisu ogradili ni gradonačelnik Zoran Perišić, niti Srpska napredna stranka čiji je Slavković kadar.

(Južne vesti/B.G.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track