STARAC (79) UZNEMIRIO NIŠLIJE: Skinuo se go na ulici!

Dementna osoba

STARAC (79) UZNEMIRIO NIŠLIJE: Skinuo se go na ulici!

Srbija -
Odmah nam je bilo jasno da sa njim nešto nije u redu, zabrinuli smo se za decu, nismo znali šta će dalje učiniti pa smo pozvali Hitnu pomoć, rekao je jedan svedok nesvakidašnjeg incidenta

NIŠ - Jedan sedamdesetdevetogodišnji Nišlija uznemirio je u subotu oko 18 časova stanovnike ulice Generala Bože Jankovića jer se svukao go!.

Kako saznajemo od očevidaca ovog događaja, starac se teturao ulicom a zatim je počeo da svlači odeću na užas prolaznika i žitelja ovog dela grada.

- Odmah nam je bilo jasno da sa njim nešto nije u redu, zabrinuli smo se za decu, nismo znali šta će dalje učiniti pa smo pozvali Hitnu pomoć – rekao je jedan svedok nesvakidašnjeg incidenta.

- Međutim, ekipa Hitne pomoći zatražila je asistenciju policije jer je starac bio agresivan. Uz njihovu pomoć on je prebačen do Kliničkog centra u Nišu a kako saznajemo, radi se o dementnoj osobi.

U niškoj Hitnoj pomoći potvrđeno je da je njihova ekipa intervenisala.

- Čovek je pao i zadobio povrede glave zbog čega je prebačen na Kliniku za neurohirurgiju. Povrede su ocenjene kao lake ali s obzirom na to da se radi o glavi ipak je upućen na detaljniju dijagnostiku u Klinički centar –rečeno nam je u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

M. M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track