VERKO PONOVO KANDIDAT ZA GRADONAČELNIKA: DS i Zajedno za Srbiju predale listu za izbore u Kragujevcu
Foto: Zorana Jevtić

Lokalni izbori

VERKO PONOVO KANDIDAT ZA GRADONAČELNIKA: DS i Zajedno za Srbiju predale listu za izbore u Kragujevcu

Srbija -
Koalicija Zajedno za Srbiju i Demokratska stranka predale su u ponedeljak, oko 23.30, Gradskoj izbornoj komisiji Kragujevca listu za učešće na lokalnim izborima 24. aprila, objavljeno je na zvaničnom sajtu tog grada.

Na ovoj listi, koju je svojim potpisima podržalo 2.750 građana Kragujevca, nalazi se 87 kandidata za odbornike, a svaki treći kandidat je, u skladu sa zakonom, žena.

Nosilac i prvi na listi "Veroljub Verko Stevanović-Zajedno za Kragujevac-Demokratska stranka, ZZŠ" je Veroljub Stevanović, a na listi su i Dušan Obradović, Saša Milenić, Branko Ristić, Jasmina Predojević Simović, Aleksandar Saša Živanović i drugi.

Nosilac i prvi na odborničkoj listi Veroljub Stevanović, nakon predaje liste, zahvalio je svim Kragujevčanima koji su svojim potpisom podržali ovu listu.

"Kao prvi koji su predali listu nadamo se da ćemo biti ubedljivo prvi i na izborima, da ćemo pobediti i da ćemo promeniti mnogo toga u Kragujevcu, jer je zaista mnogo toga urušeno u godinu i po dana", rekao je Stevanović.

Dušan Obradović iz DS-a, drugi na ovoj listi, rekao je da je veliko interesovanje gradjana danas rezultiralo i brojem 1 na izbornoj listi, a to je broj koji ta koalicija želi za Kragujevac, navodi se na sajtu grada Kragujevca.

"To je broj koji Kragujevčani apsolutno zaslužuju, a ovo je lista na kojoj su ugledna imena, ugledne komšije, ugledni domaćini, i to je nešto što će sigurno biti broj 1 i 24. aprila uveče" (posle izbora), poručio je Obradović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track