VANDALIZAM: Odborniku Ujedinjeni za Kikindu zbog podrške SNS išarali vozilo i prozvali ga izdajnikom
Foto: Saša Urošev

Ostao u šoku

VANDALIZAM: Odborniku Ujedinjeni za Kikindu zbog podrške SNS išarali vozilo i prozvali ga izdajnikom

Srbija -
KIKINDA: Zoran Bogaroški ( 34) iz Kikinde, šef odborničke grupe „Ujedinjeni za Kikindu“, i radnik JP „Kikinda“, zatekao je u nedelju rano ujutro nimalo prijatan prizor ispred porodične kuće, u kojoj živi sa roditeljima. Njegov automobil „reno klio“ neko je išarao crvenim sprejom, a na ogradi kuće ispisao ogroman grafit „SNS izdajnik“:

- Jesam ljut i iznemiren, ali pre svega razočaran. Pa, ja nisam više član nijedne stranke, niti bilo čiji kandidat na predstojećim izborima. Ne znam ni zašto neko misli da sam izdajnik. Nije tajna da sam na sednicama lokalnog parlamenta podržao neke odluke vladajućeg SNS, ali sam to učinio zato što sam procenio da su one dobre za sve građane­ prva je reakcija Bogaroškog.

U izjavi za Kurir, Bogaroški ukazuje da je pre nešto više od dve godine napustio Demokratsku stranku:

- Demkratama sam bio privržen desetak godina, ali sam se razočarao u promenu kursa politike i zbog toga vratio člansku kartu. U korektnim sam odnosima sa bivšim stranačkim kolegama, ali i„ligašima“, „naprednjacima“ i članovima ostalih stranaka. Kikinda je mali grad, svi se dobro poznajemo. Ako neko ima nešto protiv mene, mogao je da me potraži i to mi saspe u lice, a ne ovako. Ostavljam policiji da utvrdi da li je ovaj atak politički motivisan, ili je na ličnoj osnovi ­ kaže Bogaroški i dodaje da ovo nije jedina neprijatnost koja ga je ovih dana zadesila:­

- Pre smo nekoliko večeri, nakon Svečane akademije, organizovane povodom dobijanja statusa grada, na parkingu sam zatekao razbijeno vetrobransko staklo na automobilu. Policiji sam prijavio i taj slučaj ­navodi Bogaroški.

(S.U/FOTO: Saša Urošev)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track