(VIDEO) UŽIVO PRED KAMERAMA: Uča iz Niša pocepao članske karte SNS
Foto: Printscreen Youtube

(VIDEO) UŽIVO PRED KAMERAMA: Uča iz Niša pocepao članske karte SNS

Srbija -
NIŠ - Miodrag Stanković Uča član SNS i nekadašnji funkcioner niškog SPO pocepao je uživo pred kamerama svoju člansku kartu naprednjaka jer lokalnu politiku stranačkih saboraca smatra očajnom

Kaako je izjavio u emisiji koja je išla uživo niški SNS je nazvao “konglomerat profesionalnih preletača i preletača-amatera”, gde većinu članove čine oni koji su došli iz G17, DS, SPS, a mnogi funkcioneri imaju samo srednju školu “dok za ljude sa fakultetom nema mesta”.

U takvoj stranci, istakao je, za njega nema mesta, zbog čega je demonstrativno usred emisije iz džepa izvadio dve članske karte - svoju i svoje supruge, i iscepao ih pred kamerama.

- Želim da ovako zaokružim jednu priču koja je atak na mene, moju ličnost i porodicu. Moja supruga je docent na Filozofskom fakultetu, za nju nema posla, a mene Perić iz SC “Čair” proglašava tehnološkim viškom. Stranci zameram što ima nekorektan odnos prema ljudima, što se primat daje ljudima koji su došli iz drugih stranaka, i što je SNS izneverila ono zbog čega sam ja ušao u nju - kaže Stanković.“

Stanković, koji je inače, kako kaže, 18 godina bio učitelj u školi “Vožd Karađorđe”, poslednjih godina je radio u SC “Čair” odakle je nedavno otpušten kao tehnološki višak. Tamo je, objašnjava, radio najpre kao rukovodilac marketinga i komercijale, a pre nego što je otpušten, radio je na mestu šefa magacina i nabavke. Na pitanje kako se kao učitelj zaposlio u SC “Čair”, Stanković kaže da je “preuzet iz škole”.

- Ja sam čovek od akcije i pokušao sam da radim nešto drugo osim u prosveti. Stranka je tada mislila da čovek mog kalibra mora da bude u organizaciji gde smo mi dali direktora. Dakle, na neki način je stranka uticala na to - rekao je Stanković.

(Južne vesti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja