UMALO TRAGEDIJA U NIŠU: Muškarac (31) upao u rupu od 400 kvadratnih metara
Foto: MM

UMALO TRAGEDIJA U NIŠU: Muškarac (31) upao u rupu od 400 kvadratnih metara

Srbija -
NIŠ - Nišlija M.A. (31) upao je sinoć u rupu na napuštenom gradilištu iza niškog poslovnog centra.

Nesreća se dogodila oko 21.40 sati kada je čovek, pod još nerazjašnjenim okolnostima završio u rupi dubokoj preko dva metra. Intervenisala je Hitna pomoć i policija ali je ustanovljeno da M.A. nije zadobio značajnije povrede i prebačen je do svoje kuće.

Njegova tašta, koja živi u stambenoj zgradi u neposrednoj blizini napuštenog gradilišta, kaže da su M.A. i njena kćer bili kod nje u gostima te da su otišli da se prošetaju.

- Šetala sam sa unučićima kada je jedno od njih dotrčalo i vikalo: "Bako, bako, Miki pao". Videla sam ga na dnu rupe, pored jednog kamena ali nisam mogla da mu pomognem jer sam stara i slaba. Nedaleko odatle bili su neki momci pa sam ih zamolila da ga izvade, oni su pokušali ali nisu mogli da mu pomognu pa su zvali Hitnu pomoć – priča M.A.

Ona ističe da je ogorčena što je napušteno gradilište neobezbedjeno.

- Ovde se deca igraju, može neko da potrči za loptom i da upadne unutra. I moj zet je mogao da pogine, ništa se ne vidi, naročito noću – kaže M.A.

Stanari ovog dela grada takodje naglašavaju da strahuju za svoju bezbednost.

- Ta rupa je površine od preko 400 kvadratnih metara. To je trebalo da bude osnova stambenog objekta, ali je gradilište napušteno pre desetak godina. Do skora je tu bila ograda ali je neko odneo i ostala je samo neobezbedjena rupa – rekao je jedan Nišlija koji živi kod "Zone 3".

(M.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track