FOTO NIŠKI POLITIČKI RIVALI SASTAJU SE U PODRUMU: Ništa od koalicije, složni samo u rokenrol svirci!
Foto: Facebook Dejan Rajcic Printscreen

U predizbornoj kampanji sve je moguće

FOTO NIŠKI POLITIČKI RIVALI SASTAJU SE U PODRUMU: Ništa od koalicije, složni samo u rokenrol svirci!

Srbija -

NIŠ - Na niškoj političkoj sceni u predizbornoj kampanji je sve moguće, pa su se tako Dejan Rajčić iz Nove Srbije, Igor Novaković SPS i Branislav Jovanović NPS okupili i svirali gitare i bubanj.

Kažu, okupljanje je kolegijalno i nije bilo govora o potencijalnim koalicijama. Nakon emisije na jednoj od niških televizija, kako kaže Jovanović, ova trojka otišla je do Rajčićevog mini-studija i odlučila da zasvira.

Pozvao nas je na kafu posle emisije. On u studiju vežba za Nišvil i prvo je meni i Igoru svirao pesme iz filmova koje sam ja gledao kao mlađi, a koje će on da svira na festivalu. Onda se rodila ideja da se slikamo sa instrumentima, a ispostavilo se da nižu muzičku školu imamo i ja i Novaković - rekao je Jovanović.

Foto: Facebook/Dejan Rajčić printscreen
Foto: Facebook/Dejan Rajčić printscreen

Iako sva trojica dolaze iz različitih stranaka, razgovora o koalicijama, kako kaže Jovanović, nije bilo, mada saradnju sa Rajčićem pamti po dobrom.

Sa Rajčićem sam bio u izvesnom periodu u vlasti i to je bio jedan od najuspešnijih perioda koje sam ja proveo u vlasti. Tada smo radili kolektor od 650 miliona dinara i tada su novac za Niš obezbedili Mlađan Dinkić i Velja Ilić. To nas je spojilo i tom periodu, kao i onom sa Simonovićem imam najbolje mišljenje - rekao je Jovanović. Uz Novakovića, Rajčića i Jovanovića bio je i Nikola Marinković iz Nove Srbije, pišu Južne vesti.

"Slike sa probe" na svoj Fejsbuk profil postavio je Dejan Rajčić, a prvi komentatori bili su opet političari - Ljubivoje Slavković, Srđan Aleksić i Aleksandar Višnjić."Ja sam roker ceo život"

I Rajčić potvrđuje da su slike “političkih svirača” iz njegovog podruma. Kaže da je okupljanje bilo kolegijalno i spontano i da se nije pričalo o koalicijama. - Ako smo politički protivnici, nismo neprijatelji. To je oduvek bilo moje načelo u bavljenju politikom, jer svako može da pruži nešto dobro i može nešto dobro da uradi - kaže Rajčić. Ovaj visoki funkcioner Nove Srbije kaže da se on sa bendom sprema za nastupe na Nišvilu i da redovno vežbaju u njegovom podrumu, kao i da imaju sporadične nastupe u pojedinim klubovima.

- Ja sam roker ceo život i zbog politike sam morao da se ošišam. Meni je sve rokenrol u životu - kroz smeh zaključuje Rajčić.

(Južne vesti/A.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track