SAM IH JE BOG POGLEDAO Ograda dečjeg igrališta u Leskovcu sručila se na 3 devojčice, jedna povređena
Foto: Opština Novi Beograd

Izbegnuta teška tragedija

SAM IH JE BOG POGLEDAO Ograda dečjeg igrališta u Leskovcu sručila se na 3 devojčice, jedna povređena

Srbija -

LESKOVAC - Tri devojčice uzrasta od 5 do 7 godina umalo nisu stradale, a jedna od njih je lakše povređena, kada se danas na njih sručila ograda sa dečjeg igrališta u Norvežanskoj ulici u Leskovcu.

Ograda je pala na nogu sedmogodišnje devojčice dok je sa drugaricama u pratnji roditelja napuštala igralište i tom prilkom zadobila je ogromnu poderotinu od pete do kolena.

- Znam samo da je u tom trenutku dunuo malo jači vetar i ograda je počela da pada. Njene dve drugarice su za malo izbegle potres, a na moju ćerkicu je pala ograda duplo veća od nje - kaže za "Južne vesti" otac ove sedmogodišnjakinje Aleksandar Petrović.On najavljuje tužbu protiv odgovornih koji igralište, kako tvrdi, nisu obezbedili u potpunosti

- Nemoguće je da je ograda pala sama od sebe. Mora da je tu neko nešto čačkao. Da je oduva vetar? To je nelogično. A najgore je što se tu igraju isključivo mala deca - ističe Petrović.

Igralište se nalazi u Norvežanskoj ulici. Vrednost investicije je bila 28.000 evra, a u njegovoj izgradnji učestvovala je gradska Agencija za lokalni i ekonomski razvoj. Uređenje igrališta bilo je deo projekta "Deci i roditeljima na dar".

(Južne vesti/D. Marinković)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track