DVA LANČANA KOD KAĆA: 7 povređenih u sudaru šest vozila
Foto: Nebojša Mandić/Ilustracija

Saobraćaj se zbog udesa odvija otežano

DVA LANČANA KOD KAĆA: 7 povređenih u sudaru šest vozila

Srbija -

NOVI SAD - U dva lančana sudara na autoputu kod Kaća, u kojima je učestvovalo šest vozila, povređeno je sedmoro ljudi.

Kako je potvrdila portparolka Hitne pomoći Mirjana Bursać, prvi udes desio se oko 7.15 časova na Kaćkom mostu kod pumpe.

Nezgoda se dogodila na desnoj strani kolovoza i u njoj je učestvovalo tri vozila i to pikap, jugo, koji je pretrpeo najveću štetu i treće vozilo, koje očevidac sa kojim smo razgovarali nije uspeo da identifikuje. U ovom udesu povređena su dva starija muškarca, jedan starosti 67 a drugi 61 godinu, i obojica su zadobili lakše telesne povrede u vidu istegnuća vratne kičme i tupih povreda grudnog koša. Zbrinuti su na licu mesta i prevezeni u Urgentni centar.

Nedugo zatim, oko 7.55 časova, samo par kilometara dalje, tačnije 400 metara od autoputa prema Kaću, kod nadvožnjaka, desio se drugi lančani sudar, u kome su takođe učestvovala tri vozila, a u ovom udesu povređeno je čak petoro ljudi.

Dve ženske osobe starosti 41 i 42 godine zadobile su povrede vrata i glave, odnosno povredu šake, dok su dvoje 17-godišnjaka lakše povredili lumbalni deo kičme i vrata. Svi su prevezeni u Urgentni centar, dok je peta osoba, muškarac, koji je takođe zadobio lakše povrede vratne kičme i potkolenice ostao na licu mesta da razgovara sa policijom.

Saobraćaj se zbog udesa odvija otežano. Poslednji udes dogodio se u 8:15 časova kod "Novela" u Rumenačkoj ulici. Žena stara 44 godine zadobila je teške povrede više delova tela. Ona je zbrinuta na licu mesta i prevezena u Urgentni centar.

(Radio 021)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track