RADIO SAMO JEDAN DAN: Isekli se u akva parku u Nišu, deo zatvoren
Foto: Profimedia

Sišli sa guma iako nisu smeli

RADIO SAMO JEDAN DAN: Isekli se u akva parku u Nišu, deo zatvoren

Srbija -

NIŠ - Deo mini akva parka u Sportskom centru "Čair" u Nišu je zatvoren zbog posekotina koje su zadobili pojedini posetioci, ali će rekreativni, olimpijski i dečiji bazen raditi kao što je i planirano, izjavio je direktor "Čaira" Dragan Perić.

Prema njegovim rečima, tri deteta i jedna odrasla osoba zadobile su juče manje posekotine na delu "spore reke" i ona je odmah zatvorena.

"Oni su se povredili na rešetkama koje se nalaze na dnu. Rešetke smo odmah poslali izvođaču radova na prepravku, a zatražili smo i objašnjenje kako je moguće da smo dobili bazen kao ispravan, a postojao je nedostatak", kazao je Perić.

Kako je objasno Perić, posekotine su zadobili posetioci koji nisu poštovali proceduru boravka na "sporoj reci".

"Spora reka" treba da se prelazi na gumama, plutajući. Međutim, očigledno je to nekima bilo presporo pa su silazili sa guma u vodu i hodali po dnu", naglasio je Perić.

On je rekao da će danas primiti sve posetioce koji su zadobili posekotine kako bi im se lično izvinio i da su svi kupači na "Čairu" osigurani.

Mini akva park i rekreativni bazen juče je otvorio gradonačelnik Niša Zoran Perišić koji je rekao da je u rekonstrukciju zatvorenih bazena i izgradnju mini akva parka grad uložio 140 miliona dinara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track