POGLEDAJTE MALO BOLJE FOTKU: Evo zašto svi pričaju o ovim Novosađanima!
Foto: Printskrin Facebook

Vrućina

POGLEDAJTE MALO BOLJE FOTKU: Evo zašto svi pričaju o ovim Novosađanima!

Srbija -

NOVI SAD - Današnjih blizu 40 stepeni svako preživljava na svoj način. Neki su rashlađenje potražili na bazenima, neko van grada, a oni koji su se našli na ulicama, morali su da improvizuju.

Devojčica i muškarac su stavili kartonske kutije na glavu kako bi se zaštitili od vrućine.

Njihov potez oduševljeno su dočekali na društvenim mrežama, a da su pokrenuli novi trend pokazuje i fotografija u komnetarima, na kojoj se vidi kako je biciklista na isti način vozi bajs.

I narednih dana vrućine

U Srbiji se sutra ujutro po kotlinama očekuje kratkotrajna magla, dok će tokom dana biti pretežno sunčano, veoma toplo i sparno, s temperaturom do 36 stepeni, saopštio je RHMZ. Posle podne i uveče uz lokalni doći će do razvoja oblačnosti, kratkotrajnih pljuskova i grmljavine, uglavnom u planinskim predelima.

Duvaće slab do umeren vetar, koji će na planinama i u južnom Banatu biti povremeno jak. Jutarnja temperatura biće od 18 do 24 stepena, u južnom Banatu oko 26, a najviša dnevna od 32 do 36 stepeni.

RHMZ je upozorio da se u nedelju, 26. juna uveče i tokom noći ponegde očekuju kratkotrajne vremenske nepogode s pojačanim vetrom, obilnijim pljuskovima i gradom.

/ #NSulice / Foto: Milena / Jedan interesantan nacin da se zastitite od jakog sunca :-)

Posted by NSU-Uživo sa novosadskih ulica on Friday, June 24, 2016

U Beogradu će sutra biti pretežno sunčano, toplo i sparno, uz slab do umeren vetar. Jutarnja temperatura biće oko 24, a najviša dnevna oko 35 stepeni.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track