ŠEF SRS U SREMSKIM KARLOVCIMA OPTUŽUJE NAPREDNJAKE Izleteli su iz crnog BMW s kapuljačama i tukli me
Foto: Printscreen FB

Incident pod okriljem noći

ŠEF SRS U SREMSKIM KARLOVCIMA OPTUŽUJE NAPREDNJAKE Izleteli su iz crnog BMW s kapuljačama i tukli me

Srbija -

Predsednik Opštinskog odbora opozicione Srpske radikalne stranke (SRS) u Sremskim Karlovcima Dragan Trišić izjavio je danas da ga je pretukla nepoznata osoba u tom gradu i ocenio da iza napada stoji Srpska napredna stranka (SNS) u tom mestu.

Trišić je ispričao da se napad desio ispred njegove kuće u Sremskim Karlovcima, sinoć oko 21 čas.

Prema njegovim rečima, iz crnog automobila BMW, koji nije imao zadnju registarsku tablicu i koji je vozila osoba sa kapuljačom na glavi, izleteo je muškarac, koji je takodje imao kapuljaču i počeo da ga udara pesnicama u glavu.

Precizirao je da se napad desio u momentu kada ga je prijatelj automobilom dovezao do kuće i kada je on izašao iz automobila.

"Napad je bio iznenadan, nisam imao prilike da reagujem. Udario me je čim sam izašao iz automobila, a potom me je još šest ili sedam puta udarao jako pesnicama u glavu. Krv je liptala na sve strane…", naveo je Trišić.On je dodao da su uspeli da pobegnu prijateljevim automobilom, nakon čega su otišli u policjsku stanicu da prijave napad.

Trišić je ispričao i da je nakon toga pregledan u Kliničkom centru Vojvodine u Novom Sadu.

Ocenio je da iza napada stoji lokalni vladajući SNS, jer je on, kao šef odborničke grupe, u poslednje vreme slao dosta zahteva za održavanje sednica radnih tela lokalne skupštine, kao i dosta zahteva za pristup informacijama od javnog značaja.

"Zaista sam ozbiljno zabrinut za bezbednost moje porodice", rekao je Trišić i izrazio nadu da će policija rešiti ovaj slučaj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track