"Dnevnik", "Park" i Spens ostaju bez vode

Isključenja dužnika

"Dnevnik", "Park" i Spens ostaju bez vode

Srbija -
Ukoliko do sutra ne izmire veći deo ili kompletan dug JKP "Vodovod i kanalizacija" će sa mreže isključiti upravnu zgradu PU "Radosno detinjstvo", "Neimar", hotel "Sajam", dnevni list "Dnevnik", SPENS i hotel "Park"

NOVI SAD - Novosadsko Javno komunalno preduzeće "Vodovod i kanalizacija" upozorilo je da će, ukoliko do sutra ne izmire veći deo ili kompletan dug, sa mreže isključiti upravnu zgradu Predškolske ustanove "Radosno detinjstvo", "Neimar", hotel "Sajam", dnevni list "Dnevnik", Spens i hotel "Park".

Kako se navodi u saopštenju, ovo javno preduzeće poslalo je danas poslednje opomene i od petka će početi isključivanje sa vodovodne mreže velikih dužnika među poslovnim potrošačima.

Dug poslovnih potrošača je narastao na oko 200 miliona dinara, što je, kako se dodaje u saopštenju, iznos kojim je moguće završiti gradnju kanalizacije u Kaću ili rekonstruisati mrežu u nekoliko gradskih ulica.

JKP "Vodovod i kanalizacija" neće tolerisati izbegavanje plaćanja velikih dužnika i ako se ignorisanje nastavi proces isključivanja biće nastavljen, navodi se na kraju saopštenja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track