KAKO SE DIREKTOR BORI ZA FOTELJU: Nisam maneken, već meraklija! Srbija do Tokija
Foto: Fonet

Niš za novi mandat

KAKO SE DIREKTOR BORI ZA FOTELJU: Nisam maneken, već meraklija! Srbija do Tokija

Srbija -

Direktor Kliničkog centra Niš Zoran Radovanović je povodom raspisivanja konkursa za novog direktora ove ustanove na društvenim mrežama apelovao na druge kandidate da ga ne blate i lažno ne optužuju, ali i obelodanio da je on „pravoslavac i meraklija, a ne maneken“.

Radovanović je tekst počeo rečima „Dragi prijatelji i neprijatelji“ i potom naveo koje „prljave poteze“ očekuje od protivkandidata, navodeći da je u protekle četiri godine „radio časno i pošteno“, kao i da KC Niš ostavlja u mnogo boljem stanju nego što je bio.

Direktor KC Niš: Samo me Vučić i Dačić nisu zvali da urgiraju!

- Zoki Radovanović je Srbin, pravoslavac, otac, oženjen, pravi prijatelj, brat, patriota, padobranac 63, profesor, doktor, meraklija, normalan, brzo pričam, šuškam kad pričam, pozitivno zamajen itd., ali i neko ko nije lopov, prevarant, ugovarač tajnih ugovora, maneken farmaceutskih kuća, procenat-majstor, zapošljavač za pare ili uslugu - napisao je Radovanović i na kraju poentirao sa „Srećno svima. Srbija do Tokija“.

Radovanović je kasnije objasnio da se na ovakav potez odlučio jer su napadi na njega već krenuli, a njegova porodica to teško podnosi.

- Neka Upravni odbor KC Niš i Vlada Srbije izaberu koga hoće za direktora, ali ne želim da me „lokalni“ napadaju - rekao je Zoran, koji je široj javnosti postao poznat kad je na sajtu KC Niš zapretio da će obelodaniti imena svih onih koji su vršili pritisak na njega ne bi li im preko veze zaposlio nekog na konkursu za prijem lekara.(J. P.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track