SLOVENCI I BUGARI NAVALILI NA ROŠTILJIJADU: Prenoćište u Leskovcu od 1.500 do 4.000 dinara
Foto: Fonet/Ljiljana Stojanovic

SLOVENCI I BUGARI NAVALILI NA ROŠTILJIJADU: Prenoćište u Leskovcu od 1.500 do 4.000 dinara

Srbija -

LESKOVAC - Leskovačku Roštiljijadu, koja je otvorena sinoć, za nepunih 20 sati posetilo je oko 30.000 gostiju iz zemlje i inostranstva, procenjeno je u Turističkoj organizaciji Leskovca.

1 / 6 Foto: Fonet/Ljiljana Stojanovic

Hotelijeri kažu da najviše gostiju dolazi iz Slovenije, a zatim iz Bugarske, Makedonije, Crne Gore i Hrvatske, te da se krajem nedelje očekuju turisti i iz drugih zemalja regiona. Organizatori i hotelijeri veći priliv turista očekuju od četvrtka.

U zavisnosti od smeštaja i kategorizacije noćenje ili noćenje sa doručkom u jednokrevetnoj ili dvokrevetnoj sobi košta od 1.500 minimum pa do čak 4.000 ili 4.500 dinara dok za apartman treba izdvojiti od 4.500 pa do čak skoro 7.000 dinara za noć.

VIDEO DIMI SE LESKOVAC Roštiljijada otvorena uz vatromet i mažoretkinje, muzika trešti na sve strane

Skoro svi smeštajni kapaciteti su popunjeni ili unapred rezervisani, a uz malo više sreće posetioci mogu prenoćiti u privatnom smeštaju.

Grad je od juče izlepljen i oglasima sa sobama, pa čak i celim kućama sa dvorištem i praking prostorom, za izdavanje u vreme Roštiljijade.

U nastavku vam prilažemo zanični cenovnik za letnju sezonu leskovačkih registrovanih hotela i motela koji smo dobili u Turističkoj organizaciji Leskovca.

(Jugmedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track