HIT U ZRENJANINU: Zgradu nazvali po Lepi Lukić!
Foto: Profimedia I Damir Dervišagić

Zrenjaninska Elektrodistribucija otkrila svojim potrošačima

HIT U ZRENJANINU: Zgradu nazvali po Lepi Lukić!

Srbija -

ZRENJANIN - Da u Zrenjaninu postoji zgrada koja je od milošte prozvana Lepa Brena, znaju gotovo svi.

Stambena zgrada u Ulici Marka Oreškovića, izgrađena je i useljena 80-tih godina prošlog veka, u vreme, moglo bi se reći, pevačicine planetarne popularnosti.

Gotovo da nema grada u Srbiji koji nema svoju "Lepu Brenu", pa je nekako i Zrenjanin smatrao da treba da ima svoju, pogotovo što pevačicu za ovaj grad, praktično, vezuje početak karijere. Ali, da Zrenjanin ima i Lepu Lukić to, zasad, znaju samo u zrenjaninskoj Elektrodistribuciji.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

Naime, pre nekoliko dana u zvaničnom obaveštenju o isključenjima struje, stajalo je da struju neće imati i zgrada "Lepa Lukić". U telefonskom razgovoru sa osobom zaduženom za informacije, Zrenjaninski je dobio odgovor da je u pitanju nova zgrada, odmah pored "Lepe Brene". Malo se i začudila ta osoba, kaže, "pa kako to ne znate."

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

I u Mesnoj zajednici “Dositej Obradović” - kažu, prvi put čuju za zgradu "Lepa Lukić", ali i da im je simpatično. O podatku da se ova zgrada tako zove nisu ništa znali ni gradski hroničari, a i u marketu, koji se nalazi u samoj zgradi, nisu čuli da se zgrada zove "Lepa Lukić".

(Zrenjaninski/Radio 021)

DUHOVITE ERE: Užičani rakiju piju u Biblioteci!

(VIDEO) NA GAS ILI GUME: Kad Užičani založe, Sivonja izgleda baš ovako!

ČUDNA IMENA: Žive u Vampirici i Tri junice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track