(FOTO) ONI SU PONOS NOVOG SADA: Najbolji đaci na 20 bilborda širom grada, a evo ko su oni!
Foto: Facebook Print Screen

Projekat "Učim + Znam = Vredim"

(FOTO) ONI SU PONOS NOVOG SADA: Najbolji đaci na 20 bilborda širom grada, a evo ko su oni!

Srbija -

NOVI SAD - Na 20 bilborda širom Novog Sada danas su postavljene fotografije na kojima je prikazano oko 120 najboljih novosadskih đaka, čime je drugu godinu zaredom realizovan projekat "Učim + Znam = Vredim", koji je pokrenulo Udruženje za promociju društvene odgovornosti.

Na bilbordima se nalaze fotografije dva hora, dva učenička tima i đaka koji su ostvarili uspeh na pojedinačnim državnim i međunarodnim takmičenjima.

Ove godine pozivu organizatora projekta odazvalo se 14 škola sa teritorije Novog Sada, tako da se na bilbordima nalaze fotografije đaka iz sedam osnovnih i sedam srednjih škola.Kako se navodi u saopštenju koje je ovim povodom izdalo udruženje, ove godine projekat "Učim + Znam = Vredim" će, osim Npovog Sada, bilborde sa najboljim đacima dobiti i opštine Srbobran i Sremski Karlovci, dok će opština Temerin reklamne panoe sa fotografijama najboljih đaka dobiti sredinom decembra.

U saopštenju se ističe da se fotografije učenika Nikole Spasića, Maje Varga i Alekse Žigića, po drugi put nalaze na bilbordima, odnosno da su oni svojim rezultatima zaslužili da se i prošle i ove godine nađu na bilbordima.

"Udruženje za promociju društvene odgovornosti pokrenulo je ovu akciju sa ciljem da, uz podršku Pokrajinske vlade i lokalnih samouprava u mestima gde se projekat realizuje, podstaknemo pozitivne društvene vrednosti i ohrabrimo najbolje i najmlađe među nama da budu aktivni učesnici ove kampanje", kaže se u saopštenju.

Iz Udruženja za promociju društvene odgovornisti naglasavaju da će pomenuti projekat istaći uspehe, vrednost i znanje najboljih učebnika i da će ukazati na značaj obrazovanja i pozitivnih primera među mladima.Projekat uključuje učenike koji su ostvarili i najveće uspehe na republičkim i međunarodnim takmičenjima iz oblasti nauke i umetnosti tokom aktuelne školske 2015/2016. godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track