MANIJAK UPAO U VRTIĆ U NIŠU: Polomio staklo pa zastrašivao decu i vaspitačice
Foto: Thinkstock/Ilustracija

Nečuveno

MANIJAK UPAO U VRTIĆ U NIŠU: Polomio staklo pa zastrašivao decu i vaspitačice

Srbija -

NIŠ - Nepoznata muška osoba, starosti od 25 do 30 godina danas oko 15 sati je provalila vrata vrtića „Svitac“ u naselju Ratko Jović u Nišu.

On je od ranije poznat policiji i nije roditelj deteta u ovom obdaništu. Za sada nije poznat motiv, zašto je ovaj čovek preplašio decu i zaposlene u ovom vrtiću.

On je polomio staklo na vratima, ušao je u vrtić i popeo se na prvi sprat. Potom je ušao u jednu prostoriju gde je bilo desetoro dece. Vaspitačica je pravilno reagovala i prebacila decu u drugu prostoriju. Potom je sišao dole, aktivirao dva protivpožarna aparata i izašao iz vrtića – kaže Zoran Jonić, direkto Dečije ustanove „Pčelica“.

On objašnjava da je ovaj momak još neko kratko vreme „divljao“ po naselju da bi ga interventna ekipa policije ubrzo uhapsila, navodi portal Građanin.rs

Sve što je polomljeno u toku popodneva će biti zamenjeno tako da roditelji slobodno mogu da dovedu decu sutra u vrtić bez bojazni za decu. Opet kažem, nije reč o roditelju, a ni čoveku koji je na neki način povezan sa vrtićem i „Pčelicom“ – kaže Jonić.

(Građanin.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track