SKANDAL U SREMSKOJ MITROVICI: Vođa huligana se slikao u policijskoj uniformi!
Foto: Facebook

Niko mu ništa ne može

SKANDAL U SREMSKOJ MITROVICI: Vođa huligana se slikao u policijskoj uniformi!

Srbija -

SREMSKA MITROVICA - Veliku pažnju lokalne javnosti, pre desetak dana, izazvao je incident u kojem je grupa huligana pretukla maturanta mitrovačke gimnazije Uroša S.

Uroš se uspašno oporavlja, barem kada su u pitanju fizičke posledice, dok će period oporavka od onih drugih, psihičkih trauma, trajati mnogo duže. Inače, Uroš je odličan učenik završne godine mitrovačke Gimnazije, a kako smo saznali u ovoj obrazovnoj ustanovi, reč je o mirnom i čestitom detetu, za kojeg se ne vezuju nikakve mrlje, a kamoli disciplinski prekršaji.

S druge strane, banda maloletnika koju predvodi mlađi punoletnik, 19-godišnji N. M., pored ovog učinjenog dela, iza sebe ima i čitav niz prekršaja, pa i nasrtaja na sugrađane, mahom ljude koji im i nisu poznati, a slučajno su se zatekli na ulici u trenutku prolaženja članova ove prestupničke skupine.

Navodno je jedna od njihovih žrtava bila i sredovečna žena na koju su nasrnuli pesnicama bez ikakvog povoda. Nažalost, zbog odredbi Zakona o zaštiti ličnosti nismo u mogućnosti da javnosti damo imena ovih huligana, a s obzirom da su maloletnici – ni njihove inicijale, navodi sremskomitrovački portal SMP.

Foto: mitrovica.info
Foto: mitrovica.info

Ono što posebno iritira javnost je činjenica da je njihov neformalni vođa N. M. na društvenim mrežama delio svoju sliku u policijskoj uniformi, na taj način pokazujući svoju bahatost.

SMP je uputio zvaničan zahtev lokalnoj Policijskoj upravi sa pitanjem odakle pomenutom N. M. policijska uniforma i da li je neko od njegovih članova porodice ili familije zaposlen kao policajac, naročito zbog priča koje kolaju gradom da ovim momcima niko ništa ne može jer su im roditelji zaposleni u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Službenica Policijske uprave zadužena za kontakte sa javnošču usmenim putem je rekla da je istraga još u toku, te da su nadležni policijski organi upoznati sa svim relevantnim činjenicama oko pomenutih slika, kao i da će javnost biti obaveštena o rezultatima pomenute istrage.

(Milan Milivojević/mitrovica.info)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track