LEDOLOMCI NE STAJU: Na Dunavu nastavljena borba s ledom
Foto: Nebojša Mandić

Saobraćaj i Srbiji odvija se bez većih problema

LEDOLOMCI NE STAJU: Na Dunavu nastavljena borba s ledom

Srbija -

BEOGRAD - Putni, železnički i vazdušni saobraćaj u Srbiji se danas odvija bez većih problema, dok se na Dunavu nastavlja borba sa ledom.

Neprohodan je putni pravci zbog radova na mostu u Peckoj Pričević-Pecka i zbog radova na mostu preko reke Likodre u mestu Mojković Krupanj-Gračanica,saopštilo je Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Železnički saobraćaj na mreži pruga čiji je upravljač Infrastruktura železnice Srbije funkcioniše redovno, bez poremećaja u funkcionisanju koje su uzrokovane nepovoljnim vremenskim uslovima - niske spoljne temperature, snežne padavine, jak vetar, smanjenja vidljivopst i slično.

Otkazan voz

Zbog kvara je u stanici Kraljevu otkazan voz 4830/4831 na relaciji Čačak -Užice i Užice- Požega.Nema poteškoća u odvijanju robnog železničkog saobraćaja.

Nema otkazivanja letova

Sa aerodroma Nikola Tesla u Beogradu svi jutarnji letovi su realizovani prema planiranom redu letenja, bez otkazivanja. Za danas su, prema planiranom redu letenja, predviđena ukupno 124 poletanja i sletanja.Dežurne službe beogradskog aerodroma obezbedile su nesmetano i bezbedno odvijanje aviosaobraćaja. Na aerodrom Konstantin Veliki u Nišu obezbeđeni su svi potrebni uslovi za odvijanje vazdušnog saobraćaja.Uređaji i sistemi SMATSA u punom operativnom radu, a sve usluge u vazdušnoj plovidbi pružaju se neometano.

BONUS VIDEO: Ovako je ledolomac Greben spasao Đerdap

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track