TAKMIČENJE ZA NAJDUŽI POLJUBAC U VRNJAČKOJ BANJI: Marija i Aleksa pobedili, a ljubili su se oho-ho!
Foto: Tanjug Printscreen

Most ljubavi...

TAKMIČENJE ZA NAJDUŽI POLJUBAC U VRNJAČKOJ BANJI: Marija i Aleksa pobedili, a ljubili su se oho-ho!

Srbija -

VRNJAČKA BANJA - Marija Nešić i Aleksa Busarac pobedili su na takmičenju za najduži poljubac u Vrnjačkoj Banji. Njih dvoje su se na Mostu ljubavi, neprekidno ljubili 39 minuta.

Studenti Marija Nešić iz Smederevske Palanke i Aleksa Busarac iz Knića osim glavne nagrade, a to je produženi vikend u Vrnjačkoj Banji, proglašeni su i za najlepši par, pa su osvojili i vikend u Kraljevu.

- Zajedno smo godinu i po dana, i studiramo ovde u Vrnjačkoj Banji. I nije nam bilo teško na takmičenju, jer svakog dana vežbamo poljupce - rekli su kroz osmeh Marija i Aleksa.

Foto: Facebook printscreen
Foto: Facebook printscreen

Tradicionalno takmičenje na Dan zaljubljenih, "Poljubi me", okupilo je ove godine uglavnom mlade parove koji su svoju vezu hteli da krunišu pojavljivanjem na ovom takmičenju. Ali, na Mostu ljubavi pojavio se i najstariji par, Spaska i Slobodan Nikolić iz Kraljeva.

- Prošle godine smo se venčali, tako da smo najmlađi par na ovom takmičenju. Naša poruka je da se volite zauvek, kažu njih dvoje koji su već zagazili u sedmu deceniju života, a dobili su nagradu za najstariji par.

Iako se prijavilo desetak parova, mnogi su odustali kada su videli koliko će ih ljudi posmatrati i kakva je medijska pažnja poklonjena ovom događaju.

U pitanju je manifestacija ljubavi u čast svih zaljubljenih, a ujedno je Sveti Trifun, pa je ljubav spojena sa vinom. Tako na jednom mestu smo imali izuzetan proizvod zaljubljenih i ljubitelja vina”, kaže Ivan Trifunović direktor Turističke organizacije Vrnjačka Banja.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Iznenadite voljenu osobu: Deset idealnih poklona za Dan zaljubljenih!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track