Najnovije vesti

ZRENJANINCI OPREZ: Lažni radnici vodovoda operišu po gradu
Foto: Shutter

Ulaze u stanove da provere instalacije

ZRENJANINCI OPREZ: Lažni radnici vodovoda operišu po gradu

Srbija

ZRENJANIN - Iz zrenjaninskog "Vodovoda i kanalizacije" upozorili su danas da se u tom gradu nepoznata lica lažno predstavljaju kao radnici tog preduzeća i nude uslugu provere unutrašnjih instalacija.

"Dobili smo više poziva gradjana iz Mužljanske kolonije sa pitanjem da li su u obavezi da prime naše radnike koji u popodnevnim časovima proveravaju unutrašnje instalacije i zašto moraju da plate te usluge, a bilo je i sumnji da im je otudjena i imovina prilikom pregleda instalacija", naveli su iz tog preduzeća.

Zrenjaninski "Vodovod i kanalizacija" ;obavestio je korisnike da ne sprovodi akciju provere unutrašnjih vodovodnih instalacija i da nisu u pitanju njihovi radnici, te da je reč o lažnom predstavljanju nepoznatih osoba.

"Pozivamo gradjane da te osobe ne primaju u svoje kuće i da, ukoliko te osobe stupe u kontakt sa njima, predstave se kao radnici našeg preduzeća i ponude im usluge, o tome obaveste MUP", navodi se.

Dodaje se da njihovi radnici ne dolaze kod korisnika bez poziva, a da kada izlaze na teren to čine u službenim vozilima i radnim uniformama sa jasnim obeležjima JKP "Vodovod i kanalizacija" Zrenjanin.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

VESTI KURIR TV 23.02.2017

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...