Proveo 24 sata zaključan u kolima na placu "Parking servisa"

Štrajk glađu

Proveo 24 sata zaključan u kolima na placu "Parking servisa"

Srbija -
Taksista Miloš Ivanović koji je juče provalio na plac JKP "Parking servis" i zaključao se u svom automobilu koji mu je odneo pauk odlučio je da izađe iz kola

NOVI SAD - Taksista Miloš Ivanović koji je juče provalio na plac Javnog komunalnog preduzeća "Parking servis" i zaključao se u svom automobilu koji mu je odneo pauk danas je odlučio da izađe iz kola.

Automobil taksiste pauk je odneo sa taksi stajališta kod Spensa, juče oko podne, dok je vlasnik bio na obuci u Nacionalnoj službi za zapošljavanje.

Taksista je novinarima rekao da je ogorčen jer mu je auto odnet i pre nekoliko meseci, navodno sa zelene površine, iako tamo, kako kaže, nije bio. Tada je platio kaznu od 9.000 dinara.

"Moja porodica živi od mog taksiranja jer drugi posao ne mogu da nađem", kazao je Ivanović.

Portparolka "Parking servisa" Jasna Kovčin kazala je da je Ivanović do jutros bio u svojim kolima, na placu tog preduzeća, i odbijao i hranu i vodu, tvrdeći da nije bilo pravnog osnova za uklanjanje njegovog automobila.

"Jutros je samostalno doneo odluku da izađe iz kola, a mi smo mu dali i hranu i vodu - kako bi čovek došao sebi", kazala je Kovčin.

Dodala je da to nije prvi slučaj provale na plac "Parking servisa".

"Ljudi dolaze ogorčeni, svađaju se, naši radnici zaista svašta trpe, jer građani nisu spremni da priznaju da su napravili prekršaj", kazala je Jasna Kovčin.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track