NEVEROVATNO! POŠILJKA MU ZALUTALA U NAGRADNU IGRU: Janjić: Baksuz sam što nisam igrao

Čija je pošiljka

NEVEROVATNO! POŠILJKA MU ZALUTALA U NAGRADNU IGRU: Janjić: Baksuz sam što nisam igrao

Srbija -

Policajac iz Bogojevaca, čije je izgubljeno pismo izvučeno iz bazena sa 8,5 miliona koverata za „fijat 500 L“ u igri „Uzmi račun i pobedi“, ima dva renoa u raspadnutom stanju

Kada je iz bazena od 8,5 miliona pristiglih koverata s fiskalnim računima za nagradnu igru „Uzmi račun i pobedi“ 31. marta za novi „fijat 500 L“ izvučeno pismo naslovljeno na AMS osiguranje, nema ko se nije zapitao koji baksuz ju je poslao.

Utvrdili nepravilnost... Komisija
Utvrdili nepravilnost... Komisija

Kurir otkriva da je vlasnik zalutale koverte policajac Boban Janjić iz Bogojevaca kod Leskovca, koji nije ni učestvovao u nagradnoj igri, niti je pojma imao da mu se pošiljka zagubila.- Čuo sam da ima neka nagradna igra, ali ništa o tome ne znam, niti je iko od mojih ukućana sakupljao račune. Ne znam ni da je moje pismo upućeno AMS osiguranju zalutalo jer nisam gledao izvlačenje. Kad je moj koverat izvučen za automobil iz tolikog broja pošiljki, onda sam nesrećnik što nisam učestvovao u nagradnoj igri. Trebalo je da igram jer imam „reno 11“ star 28 godina, koji je kanta, a i „reno senik“, koji vozim, datira iz 2002 - kaže Janjić za Kurir.

Iako nije dobio nov auto, imao je sreće što je njegovo pismo s važnom medicinskom dokumentacijom, koju mu je tražilo osiguravajuće društvo radi isplate odštete zbog teških telesnih povreda, „isplivalo“ i nije završilo na reciklaži s gomilom drugih koverata.- Bio bih srećniji da sam dobio nagradu, a lekarski izveštaj bih izvadio ponovo. Moja supruga je ranije učestvovala u nekim nagradnim igrama, ali nikad ništa nismo dobili. Pošto na jesen ima novi krug nagradne igre, probaću da šaljem fiskalne račune i okušam sreću - naglašava Janjić.Dok se Boban Janjić kaje što nije učestvovao u nagradnoj igri, čak 16 „nesrećnika“ žali što su poslali koverte s fiskalnim računima na maloletnu decu i zbog toga ostali bez nagrada. Pored njih, žali još 75 igrača koji se nisu pridržavali pravila igre, pa su, iako su njihove koverte izvučene, zbog različitih nepravilnosti ostali bez automobila, putovanja i drugih vrednih nagrada.

ČINJENICENagrade oduzete maloletnicima5 mikrotalasnih pećnica, vrednih po 7.950 dinara2 mobilna telefona, vredna po 11.136 dinara2 blendera, vredna po 6.998 dinara2 tableta, vredna po 10.632 dinarafrižider, vredan 25.990 dinara2 prenosiva računara, vredna po 32.120 dinaraputovanje u Grčku za dve osobe, 10 dana, vredno 78.614 dinarafijat 500 L

Slavica Tomčić

Foto: Ivan Milutinović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja