DRAMA U PRIBOJU: Učenica (17) uzela od tetkice ključ, pa skočila s trećeg sprata škole!

Užas u srednjoj mašinsko-tehničkoj

DRAMA U PRIBOJU: Učenica (17) uzela od tetkice ključ, pa skočila s trećeg sprata škole!

Srbija -

E. A. pre par dana dobila peticu iz sociologije, a juče uzela od tetkice ključ tog kabineta, otišla do prozora i skočila. Niko ne zna zašto

Devojčica E. A. (17), učenica treće godine Mašinsko-tehničke škole u Priboju, skočila je juče ujutro kroz prozor učionice na trećem spratu školske zgrade.Kako Kurir saznaje, devojčica je živa, ali je sa izuzetno teškim povredama hitno prebačena prvo u pribojsku, a potom i u užičku bolnicu, gde je odmah po dolasku upućena na skener zbog dijagnostike. Prema prvim informacijama, polomljene su joj obe noge.Mirna i povučenaMotiv za pokušaj samoubistva E. A. zasad nije poznat.U školi kažu da je reč o mirnoj i povučenoj devojčici koja pohađa ekonomski smer. Dobar je đak i baš pre nekoliko dana dobila je peticu na kontrolnom iz sociologije.Kako saznajemo, učenica je između prvog i drugog časa od tetkice zatražila ključ kabineta sociologije na trećem spratu, rekavši da je unutra zaboravila neke stvari. Spremačica joj je dala čitav svežanj ključeva, ali je odmah krenula za njom pošto su joj ključevi bili potrebni. Kad je ušla, zatekla je prazan kabinet, na jednoj od klupa stajala je devojčicina torba, a prozor učionice bio je otvoren. Otkrila je spremačicaSpremačica je prišla, pogledala dole i videla učenicu kako leži na asfaltu. Odmah je alarmirala školskog policajca i u roku od nekoliko sekundi pozvani su Hitna pomoć i policija.Devojčica je u trenutku dolaska Hitne pomoći bila svesna i odmah je prebačena prvo u pribojsku, a potom u užičku bolnicu, gde je odmah upućena na skener zbog dijagnostike teških povreda.

NevericaU školi sviu šokuU pribojskoj školi vladaju muk i šok, svi su potreseni i u neverici poručuju da se mole da dete preživi. Zasad se ne zna šta je moglo da se dogodi da devojčicu natera da učini ovako nešto.

E.K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track