SRPSKA POLICIJA U NIŠU: SAJ, konjanici, policijski orkestar defilovali gradom
Foto: MUP Srbije

uOČI SVEČANOSTI U NEDELJU

SRPSKA POLICIJA U NIŠU: SAJ, konjanici, policijski orkestar defilovali gradom

Srbija -

NIŠ - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova održali su tradicionalni defile od Niške tvrđave, preko Trga kralja Milana i Obrenovićevom ulicom u Nišu, u sklopu sutrašnjeg obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova.

1 / 7 Foto: MUP Srbije
foto: MUP Srbije

Građani Niša tokom jednočasovnog defilea, koji je prošao centralnom niškom ulicom, videli su policijski orkestar, Četu konjanika Policijske brigade Policijske uprave za grad Beograd, kao i policijske službenike opšte nadežnosti, saobraćajne policije, Specijalne antiterorističke jedinice, Žandarmerije i Sektora za vanredne situacije.

foto: MUP Srbije

Tradicionalni defile, koji se godinama unazad održava u sklopu obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova, posebno je obradovao najmlađe sugrađane, koji su se na centralnom niškom trgu družili sa policajcima, saopštio je MUP.

foto: MUP Srbije

U okviru centralne manifestacije obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova, koja će biti održana sutra u podne na Trgu kralja Milana u Nišu biće prikazana spremnost i obučenost srpske policije u konkretnim akcijama, kao i defile pešačkih formacija i vozila Ministarstva unutrašnjih poslova.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: MUP)

foto: MUP Srbije

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SAJ i Zelene beretke zajedno protiv terorista

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track