Najnovije vesti

ORIGINALNA, STEČENA  RADOM, ALI POTPUNO NEUPOTREBLJIVA: Leskovčanin prodaje svoju fakultetsku diplomu preko interneta za 9.999 dinara
Foto: PrintScreen

Čeka potencijalne mušterije

ORIGINALNA, STEČENA RADOM, ALI POTPUNO NEUPOTREBLJIVA: Leskovčanin prodaje svoju fakultetsku diplomu preko interneta za 9.999 dinara

Srbija
16:38h

Hteli bi da postanete profesor, direktor javnog preduzeća, poslanik u skupštini, ministar ili čak predsednik države? Ambicije i planovi za tako nešto vam ne nedostaju, ali vam nedostaje diploma, navodi se u oglasu na sajtu Limundo gde možete izlicitirati za pravu diplomu sa niškog Fakulteta sporta i fizičkog obrazovanja.

Svoje zvanje zapravo prodaje DIF-ovac iz Leskovca i još navodi potencijalnim kupcima da, po prvi put u novijoj istoriji, mogu lako da priušte originalnu diplomu državnog fakulteta i obezbede sebi bolju budućnost, po početnoj ceni od 9.999 dinara.

“Diploma je originalna, stečena mukotrpnim radom, i kao takva potpuno neupotrebljiva osobi koja ju je na taj način stekla. Ali Vi je sada možete kupiti, što bi Vas, uz malu podršku pravih prijatelja automatski predodredilo za neko od gore pomenutih zanimanja/funkcija“, navodi se u oglasu ovog Leskovčanina.

foto: PrintScreen

Za cenu kaže da je ekvivalent cene plaćene usled njenog svečanog uručenja. Svaki iznos preko ove cifre biće najveća zarada koju je ona donela dosadašnjem ponosnom vlasniku.

“Iako stečena sada već davne 2009. godine, diploma je odlično očuvana i samo povremeno vađena iz zaštitnih dekorativnih korica radi fotokopiranja za potrebe nameštenih konkursa“, kaže nam ovaj Leskovčanin.

Kao pravi trgovac, ističe da je diploma stečena na državnom fakultetu, a neki od manjih nedostataka joj može biti jedino nešto viši prosek studija i već upisano ime i prezime trenutnog vlasnika.

foto: PrintScreen

„Ali ako ste maštoviti i dovoljno spretni u falsifikovanju, ovo će za Vas predstavljati dečju igru“, navodi prodavac.

Ovaj mladić je trenutno nezaposlen, a kako nam kaže, nikada nije radio u struci.

( Kurir.rs/Jugmedia)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...