ZAPALJENI SUBOTIČKI HOTEL VLASNIŠTVO TOMISLAVA KARADŽIĆA: Vatra izazvala veliku paniku, zaposleni u strahu bežali napolje
Foto: N.H.

goreli gornji spratovi

ZAPALJENI SUBOTIČKI HOTEL VLASNIŠTVO TOMISLAVA KARADŽIĆA: Vatra izazvala veliku paniku, zaposleni u strahu bežali napolje

Srbija -

SUBOTICA – Večeras posle 16 sati, zapalio se hotel Gloria, funkcionera i biznismena Tomislava Karadžića, u centru Subotice. Ispred hotela je došlo osam vatrogasnih vozila, požar je još uvek u toku, vatrogasci se bore sa vatrom. U hotelu su i fudbaleri iz Izraela.

foto: N.H.

Okupljeni građani stoje dok objekat gori, a prema rečima očevidaca, zaposleni nisu znali kako da reaguju pa su u panici i strahu istrčali napolje iz zgrade hotela. Požar je putem instalacija prešao na krov i zahvatio gornje spratove hotela.

Na terenu je bilo osam vatrogasnih vozila, a najveći problem im je bio prilaz do hotela, zbog žardinjera u centru grada, koje su preprečile prilaz.

foto: N.H.

U požaru nema povređenih. Gosti u hotelu, u trenutku požara, su na vreme evakuisani, a među njima je bila fudbalska ekipa iz Izraela.

Požar je lokalizovan u meri da se neće proširiti na okolne zgrade, saznbali smo nezvanično od članova vatrogasne ekipe.

foto: N.H.

Subotičani okupljeni u centru grada, oko hotela, u čudu i sa nevericom su posmatrali strašan prizor, posebno što su pola sata nakon što je požar izbio očekivali da stigne vatrogasna ekipa i popčne da gasi požar.

foto: N.H.

Posledice i materijalna šteta se ne može naslutiti, ali vatra se videla iz vrha zgrade, kroz prozor, goreo je iznutra objekat, a okupljeni građani kažu da su pola sata isčekivali da stigne vatrogasna ekipa. Buktinja je lokalizovana do 19 sati.

(Kurir.rs/N.H.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track