DRUGA ŠANSA ZA BRUCOŠE I U NOVOM PAZARU: Na Državnom univerzitetu još 320 mesta
Foto: Zorana Jevtić

Drugi upisni rok počinje 30. avgusta

DRUGA ŠANSA ZA BRUCOŠE I U NOVOM PAZARU: Na Državnom univerzitetu još 320 mesta

Srbija -

NOVI PAZAR - Državni univerzitet u Novom Pazaru u septembarskom roku može da upiše još 230 budžetskih studenata i 90 samofinansirajućih, saopšteno je danas iz ove visokoškolske ustanove.

Na tri studijska programa Departmana za matematičke nauke mesta ima za ukupno 107 studenata, na tehničkim naukama 69, a na biomedicinskim 25.

Za buduće studente agronomije i prehrambene tehnologije slobodno je 41 mesto, dok je na pravima, ekonomiji, biologiji, rehabilitaciji i sportu ostalo još po nekoliko mesta.

foto: Aleksandar Jovanović

Na Državnom univerzitetu u Novom Pazaru u junskom upisnom roku su popunjena sva mesta na studijskim programima psihologija, vaspitač u predškolskim ustanovama, engleski jezik i književnost i arhitektura.

Sva bužetska mesta su zauzeta na studijskom programu srpska književnost i jezik, a ista je situacija i na računarskoj tehnici. Prijavljivanje kandidata za upis u septembarskom roku trajaće 30. i 31. avgusta, a prijemni ispiti polagaće se 5. i 6. septembra.

(Kurir.rs/Beta/Foto: Zorana Jevtić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: 6.000.000 evra za brata Ane Brnabić! Da li je ta zarada slučajnost ili nagrada za Aninu lojalnost?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track