(FOTO) POSLE ŠEST SATI OPSADE OKONČANA DRAMA U CENTRU NIŠA: Žena ostala zaključana  u stanu, policija, vatrogasci i hitna otišli, rodbilna nije dala saglasnost za ulazak
Foto: M.M.

U ulici Lole Ribara

(FOTO) POSLE ŠEST SATI OPSADE OKONČANA DRAMA U CENTRU NIŠA: Žena ostala zaključana u stanu, policija, vatrogasci i hitna otišli, rodbilna nije dala saglasnost za ulazak

Srbija -

NIŠ - U centru Niša posle punih šest sati opsade okončana je drama u kojoj je glavni kater bila žena koja je pretila da će da skoči sa terase u centru grada, a zatim se povukla u stan i odbijala da otvori vrata.

Policija je donela odluku da se povuče pošto od rodbine nisu dobili saglasnost da nasilno uđuu u stan.

Podsetimo od jutros se odvijla prava drama. Policajci i vatrogasci su prvo pokušali da odgovore ženu da skoči sa zgrade u centru grada.

foto: M.M.

Reč je o ženi od pedesetak godina koja je pretila da će skočiti sa terase stana na 5. spratu. Prema prvim i nezvaničnim informacijama, žena nije iz Niša, ali stanuje u pomenutom stanu.

Oko podneva, posle nekoliko sati pregovora, ona se na trenutak sklonila sa terase, ali drama sa time nije bila okončana.

Policijski pregovarač kroz zaključana vrata stana pokušavao je odvrati od namere da skoči. Za svaki slučaj, na ulici, ispred zgrade, postavljen je bio i vazdušni dušek.

Nešto pre 13 časova, u zgradu je ušla i njena sestra kao i još nekoliko rođaka kako bi je ubedili da odustane od svojih namera. Oko 14.30 časova, rođaci žene koja se zabarikadirala u stanu su izašli iz zgrade posle bezuspešnih pokušaja da je nateraju da otključa vrata i preda se.

foto: M.M.

(Kurir.rs/D. K./Foto: Kurir/M. M.)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) 24 ČASA STRAŽA ZA NIČIĆEVE LJUBIČICE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track