PA ZAR I NA MITROVDAN: Meštani Gornje Toponice kod Niša slavili slavu, a lopov im ukrao čitav sef sa više od 100.000?!
Foto: Nebojša Mandić

Ni lopovi nisu štO su bili

PA ZAR I NA MITROVDAN: Meštani Gornje Toponice kod Niša slavili slavu, a lopov im ukrao čitav sef sa više od 100.000?!

Srbija -

GORNJA TOPONICA - U noći između srede i četvrtka nepoznati lopov ukrao je sef sa oko 100 hiljada dinara i 900 evra iz prostorija Pošte u selu Gornja Toponica kod Niša.

Pod okriljem noći, kradljivac je obio prostorije pošte u kojoj je demontirao sef sa novcem, a potom je pobegao u nepoznatom pravcu, dok je veliki broj meštana ovog sela slavio Mitrovdan.

Ne isključuje se mogućnost da je imao pomagače. Krađa je otkrivena u jutarnjim časovima kada je prva smena zaposlenih došla na posao, a postoji mogućnost da je kradljivac imao i pomagače.

foto: Shutterstock/Ilustracija

U niškoj policiji kažu da je krađa prijavljena 9. novembra u 6.15 časova. Osnovno javno tužilaštvo u Nišu odmah je obavešteno, izvršen je uviđaj a za počiniocima se još uvek traga.

U Policijskoj upravi u Nišu nisu mogli da pruže informacije o sumi koja je ukradena iz Pošte, a ovo je druga krađa iz pošti u niškom kraju u proteklih mesec i po dana, po identičnom receptu pa se pretpostavlja da su i izvršioci isti.

Kako je ranije pisano, 26. septembra u toku noći nepoznati lopovi obili su poštu u Jugbogdanovcu u opštini Merošina iz koje su odneli sef sa novcem i devizama ukupne vrednosti skoro 800 hiljada dinara.

Krađa se desila tako što su lopovi ušli u prostorije pošte razvalivši vrata pod okriljem mraka. Pretpostavlja se da se radi o najmanje dvojici ili grupi lopova, jer su iz prostorije pošte odneli sef u kojem su se nalazile pare. Prema nezvaničnim informacijama, u sefu se nalazilo oko 700 hiljada dinara i 700 evra.

(Kurir.rs/SrbijaDanas/Foto: Nebojša Mandić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO! Novo vršnjačko nasilje u Srbiji!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track