DIPLOMIRALA SA ČISTOM 10: Tijana Zrnić najbolja studentkinja Univerziteta u Novom Sadu
Foto: Facebook Printscreen

Fakultet tehničkih nauka

DIPLOMIRALA SA ČISTOM 10: Tijana Zrnić najbolja studentkinja Univerziteta u Novom Sadu

Srbija -

NOVI SAD - Nagradu za najboljeg studenta Univerziteta u Novom Sadu u školskoj 2016/2017. godini osvojila je Tijana Zrnić, koja je sa prosečnom ocenom 10 završila osnovne studije energetike, elektronike i telekomunikacija na Fakultetu tehničkih nauka, saopštio je taj univerzitet.

Osim nagrade za najboljeg studenta, Univerzitet je dodelio i nagradu "Dr Zoran Đinđić" za mladog naučnika i istraživača, a laureatkinja je ove godine Mirjana Ljubojević, docentkinja na Poljoprivrednom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu.

Dobitnik nagrade "Dr Zoran Đinđić" za najbolji diplomski rad, master ili magistarski rad iz filozofskih i socioloških nauka u 2017. godini je Branko Latinčić za master rad "Problem temporalnosti u Ničeovoj i Bergsonovoj filozofiji", koji je odbranio na Filozofskom fakultetu.

Specijalnu nagradu "Dr Zoran Đinđić" za poseban doprinos u nauci u 2017. godini osvojio je Dušan Jakovetić, docent na Prirodno-matematičkom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu.

Nagrade će biti uručene večeras u 18 časova u amfiteatru centralne zgrade Univerziteta. Finansijski pokrovitelj nagrade je Pokrajinska vlada.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Facebook printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track