PET MESECI BEZ TRAGA I GLASA: Nestao Nišlija Nebojša Mladenović, porodica strahuje od najgoreg!
Foto: Privatna arhiva

potraga

PET MESECI BEZ TRAGA I GLASA: Nestao Nišlija Nebojša Mladenović, porodica strahuje od najgoreg!

Srbija -

NIŠ - Devetnaestogodišnji Nebojša Mladenović Šone otišao je 24. jula iz svog porodičnog doma u niškom selu Donja Trnava i od tada mu se izgubio svaki trag.

Njegov otac Miodrag je prijavio sinovljev nestanak policiji, a kako i dalje nema nikakvih saznanja o sudbini nestalog mladića, zatražio je pomoć medija.

"Tog dana je otišao u Policijsku upravu da bi podigao ličnu kartu i više ga nisam video. U policiji sam saznao je nije uzeo tog već dva dana kasnije. Prijavio sam njegov nestanak 27. jula ali nikakvih informacija o tome gde se nalazi i dalje nemam. Telefon mu je najpre bio nedostupan, a posle mesec dana je isključen", kaže zabrinuti otac.

foto: Stefan Jokić/Ilustracija

Miodrag objašnjava da strahuje za sina jer je od detinjstva imao problema.

"Napustio je srednju školu, bavio se sezonskim poslovima, imao je običaj da ode od kuće ali nikada ovako dugo. Kada je ranije odlazio, bilo je to na desetak dana ali mi se javljao kada bih ga zvao telefonom. Imao je i neka sitnija krivična dela a u poslednje vreme je bio u dugovima. Pričao mi je da se zadužio petsto, pa i hiljadu evra ali mi nije govorio od koga je i zbog čega uzeo pare.Sve što sam imao, prodao sam da bi se razdužio. Moguće je da se negde sklonio od svojih poverilaca, ali strahujem da su mu oni možda naškodili", priča kroz suze Miodrag.

Kaže da ga naročito brine to što Nebojša nije poneo ništa od ličnih stvari te što policija nema podataka da je napustio zemlju.

"Neposredno pre nestanka boravio je u Beogradu gde je radio i zarađenim novcem je kupio novu garderobu. Ništa od toga nije sa sobom poneo što bi bilo očekivano da je imao nameru da ode. Nema pasoš, pa nije mogao u inostranstvo a nije registrovan njegov prelazak u Republiku Srpsku ili Makedoniju, gde se može sa ličnom kartom", govori otac nestalog mladića.

Dodaje da se raspitivao kod Nebojšinih drugova ali da niko od njih ne zna ništa što bi mu pomoglo da ga nađe.

"Ni svom starijem bratu nije kazao ništa o nameri da nas napusti. Tog dana kada je otišao ništa nije nagoveštavalo da se neće vratiti. Normalno je razgovarao sa nama, pitao me je: Ej, tata, šta misliš da li mi je gotova lična karta ? Neprestano razmišljam o njemu, strašne misli mi padaju na pamet pa molim svakoga ko može da mi pomogne da saznam šta mi je sa sinom da mi se javi", apelovao je nesrećni otac.

Svi oni koji nešto znaju o nestalom mladiću mogu se javiti na telefon njegovog oca 061 3040927 ili Policijskoj upravi u Nišu.

(Kurir.rs/D.K./Foto: Privatna arhiva)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: KO NAS TO SNIMA? Ministar Stefanović rešio misteriju o kamerama!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track