NEZAPAMĆENI NAPAD U BORU: Policija privela maloletnike zbog krađe, a njihovi rođaci kamenovali stanicu
Foto: Nebojša Mandić

Povređeni službenici odmah prevezeni u bolnicu

NEZAPAMĆENI NAPAD U BORU: Policija privela maloletnike zbog krađe, a njihovi rođaci kamenovali stanicu

Srbija -

BOR - Borska policija uhapsila je u četvrtak uveče četiri osobe, među kojima jednu ženu, osumnjičene da su napali policijske službenike i naneli im povrede, saopštila je Policijska uprava u Boru.

Kako se navodi u saopštenju, uhapšeni su R.Z. (44), Š.Z. (39), S.Z. (27) i S.Z. (24) iz Bora. Oni su sa još desetak osoba došli ispred zgrade Policijske uprave u Boru u kojoj se već nalazio njihov šesnaestogodišnji rođak, koga su policajci neposredno pre, zajedno sa jednim trinaestogodišnjakom zatekli u ulici 7. juli sa limom, za koji se sumnja da je ukraden.

Drugog policajca napao je Š.Z. i pokušao da pobegne, ali ga je napadnuti policajac sprečio u tome. Takođe, S.Z. se sumnjiči da je kamenicama gađala policijske službenike. Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, osumnjičeni će biti sprovedeni nadležnom tužilaštvu na saslušanje.

Protiv maloletnika biće podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

Dvojica povređenih policajaca prevezeni su u bolnicu u Boru.

(Kurir.rs/istmedia.rs/Foto: Ilustracija/Nebojša Mandić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI! KO ĆE DOĆI GLAVE LIDERU SOCIJALISTA?! Dačiću skočio šećer zbog stranačkog kolege!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track