Najnovije vesti

PRONAĐEN NESTALI MLADIĆ (17) IZ LESKOVCA: Pošao u Niš po garderobu, rođaka ga našla u kockarnici u centru Aleksinca! Kaže da je pobegao jer su hteli da ga opljačkaju
Foto: Jelena Rafailović/Ilustracija

Sva sreća živ je i zdrav

PRONAĐEN NESTALI MLADIĆ (17) IZ LESKOVCA: Pošao u Niš po garderobu, rođaka ga našla u kockarnici u centru Aleksinca! Kaže da je pobegao jer su hteli da ga opljačkaju

Srbija

LESKOVAC - Mladića Aleksandra J. (17) iz Leskovca, koji je nestao u subotu u Nišu, pronašla je noćas u jednoj kockarnici u centru Aleksinca njegova rođaka, nakon što je pročitala o njegovom nestanku, potvrdio je stric dečaka Ivan Jašarević.

Roditelji i familija su otišli po dečaka i trenutno se vraćaju za Leskovac, piše Jugmedia.

"On nam kaže da je bežao od nekih ljudi koji su hteli da ga opljačkaju. Otišao je u Niš kod Kineza da nabavi robu za prodaju i dva čoveka su pokušali da ga opljačkaju pa je pobegao od njih. Umesto da se vrati za Leskovac, otišao je autobusom u Aleksinac. Ne znamo zašto“, kazao je u telefonskom razgovoru njegov stric.

Roditelji maloletnog Aleksandra su juče obavestili policiju o njegovom nestanku, a danas su fotografije svog sina delili po društvenim mrežama i slali medijima uz molbu da pomognu u potrazi za dečakom.

Kako su tvrdili tokom dana, dečak je otišao u subotu ujutru u Niš kako bi „kupio garderobu“ i od tada mu se gubi svaki trag. Na telefonske pozive roditelja i prijatelja Aleksandar nije odgovarao. Kako tvrde, mobilni telefon je navodno izgubio dok je bežao od pljačkaša.

(Kurir.rs/Jugmedia/Dragan Marinković/Foto: J. Rafailović/Ilustracija)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: PREDSEDNIK EVROPSKE KOMISIJE JASAN! Evo kada će Srbija i Crna Gora ući u EU!?

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...