OPŠTA FRKA U ŽABLJU - LJUTA ŽENA, NA SVE SPREMNA: Popela se na haubu i tražila od muža da joj kaže sa kim ga je varala!
Foto: Printscreen RTV

OPŠTA FRKA U ŽABLJU - LJUTA ŽENA, NA SVE SPREMNA: Popela se na haubu i tražila od muža da joj kaže sa kim ga je varala!

Srbija -

ŽABALJ - Juče, u kasnim popodnevnim satima, na periferiji Žablja, odigrala se prava drama, na očigled brojnih prolaznika, čiji su glavni protagonisti bili supružnici, u razvodu, koji su zagazili u šestu deceniju života!

Nekada zaljubljeni par, koji je dve decenije živeo zajedno, zbog različitih čudi i mentaliteta, rešio je da se razvede...

Kako saznajemo, elem, pale su teške reči, muž je našao i novo boravište, ali se juče vratio po vremešni “opel kadet”, koji mu je ostao u dvorištu dojučerašnjeg zajedničkig domaćinstva.

- Domaćin je isterao auto na ćupriju, ali je tada počela bračna sapunica. Naime, uvređena žena, skočila je na haubu i čvrsto se prigrabila za krovni nosač, zahtevajući od, do juče, voljenog čoveka, da joj objasni s kim ga je to ona, u prošlosti varala?! Ubeđivanje je trajalo izvesno vreme, a onda je suprug, ženu, par stotina metara, provozao na haubi!

Malo napred, malo nazad, sve dok nije intervenisala žabaljska policija – priča jedan kućni prijatelj ovog sada već bivšeg bračnog para.

Žabaljska policija dobila je dojavu od komšija, a kako saznajemo do sada ovakvu scenu ni oni nisu imali. Žena je sišla sa haube kada je policija došla, a njen bivši dragi otišao je na novu adresu. Policija ih je upozorila na ponašanje.

(Kurir.rs/S. S.)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR VESTI UŽIVO: Ovako je Vučić odgovorio hrvatskom novinaru: " Taj Film nećete da gledate"

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track