Prokuplje četvrti dan bez vode

Velika havarija

Prokuplje četvrti dan bez vode

Srbija -
Jutros smo uspeli da otklonimo kvar, ali čim smo pustili vodu, opet je došlo do velike havarije na istom mestu, kazao tehnički direktor JKP ''Vodovod'' Momo Milojković

PROKUPLJE - Velika havarija na mreži vodovoda u Prokuplju još uvek nije sanirana pa deo grada ni danas, četvrti dan za redom, nema vode za piće na temperaturi koja ovih dana dostiže i do 39 stepeni.

Tehnički direktor Javnog komunalnog preduzeća ''Vodovod'' u Prokuplju Momo Milojković izjavio je da ekipe gradskog vodovoda u Prokuplju rade na otklanjanju kvara i da očekuje da će u tome uspeti do večeras kako bi grad bio uredno snadbeven vodom.

"Jutros smo uspeli da otklonimo kvar, ali čim smo pustili vodu, opet je došlo do velike havarije na istom mestu", kazao je Milojković.

Javno komunalno preduzeće "Vodovod" u Prokuplju obezbedilo je i za danas dve cisterne koje taj deo grada snabdevaju vodom.

Problema sa snadbevanjem vodom ima i na teritoriji opštine Kuršumlija, a u tom gradu još uvek nisu obezbeđene cisterne sa vodom.

Zamenik direktora Javnog komunalnog preduzeća ''Toplica'' u Kuršumliji Dragan Gvozdenović rekao je da je upoznat da su na visokim temperaturima pojedina naselja bez vode za piće te da će se, kako kaže, u toku dana pokušati rešiti taj problem.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track