Najnovije vesti

VESNA (58) IZ GORNJEG MILANOVCA OTIŠLA NA ROBIJU IZ PRINCIPA! Kaže nije kriva i neće da plati 5.000 kazne pa je izabrala 5 dana zatvora! Evo zašto
Foto: Zorana Jevtić

trenutno izdržava kaznu u Požarevcu

VESNA (58) IZ GORNJEG MILANOVCA OTIŠLA NA ROBIJU IZ PRINCIPA! Kaže nije kriva i neće da plati 5.000 kazne pa je izabrala 5 dana zatvora! Evo zašto

Srbija

GORNJI MILANOVAC - Vesna Nedeljković iz Gornjeg Milanovca nije želela da plati novčanu kaznu zbog kašnjenja predaje oružja koje je pripadalo njenom pokojnom suprugu, već je izabrala petodnevnu zatvorsku kaznu.

 

Prema rečima njenog sina, Vesna Nedeljković (58) trenutno izdržava kaznu u Požarevcu. Kako navodi, ona nije platila kaznu od 5.000 dinara zbog kašnjenja od pet dana, jer se "nije osećala krivom".

foto: Zorana Jevtić

Sin Vojkan Nedeljković kaže da je njegova majka 45 dana posle smrti supruga, koji je preminuo krajem decembra 2016. godine, odnela lovačku pušku i pištolj sa neophodnom dokumentacijom u policijsku stanicu u Gornjem Milanovcu.

 

Tamo su je obavestili da je zakonski rok za podnošenje oružja 40 dana.

 

"Iako je tvrdila da nije bila obaveštena za zakonski rok, odgovor je bio da može da pročita na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova i da pisano obaveštenje nije dužna da dobije", rekao je za Glas zapadne Srbije Vojkan Nedeljković.

 

(Kurir.rs/Tanjug/Glas zapadne Srbije/Foto: Zorana Jevtić)

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

(VIDEO) NEMOJTE NIKADA ZVATI ŠLEP SLUŽBU! Pogotovo ako ste na brani !

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...