Najnovije vesti

OBRADOVALI SE DONACIJI: Dvanaestočlanoj porodici Stanojković sa Kosova i Metohije uručen traktor
Foto: Kancelarija za KIM

KAO ŠTO IM JE I OBEĆANO

OBRADOVALI SE DONACIJI: Dvanaestočlanoj porodici Stanojković sa Kosova i Metohije uručen traktor

Srbija

ŠTRPCE - Dvanaestočlanoj porodici Radovana Stanojkovića u selu Sušice u opštini Štrpce danas je predat traktor, donacija privrednika Dejana Jankovića iz Leskovca.

Donacija je uručena u okviru akcije pomoći srpskom stanovništvu na Kosovu i Metohiji pokrenutoj nakon nedavnog razgovora predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa građanima u Lapljem selu.

Pomoćnik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Zoran Bojović konsatovao je da je nakon tog razgovora došlo do ekspanzije donacija iz centralne Srbije.

Kako je objasnio, Kancelarija za KiM grupiše i organizuje dostavljanje donacije, i u ovom trenutku raspolaže sa blizu 600 tona robe koja će biti uručena onima kojima je najpotrebnija Uručenju donacije prisustvovao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, kao i donator Dejan Janković, koji je porodici Stanojković poželeo da traktor koristi u zdravlju i da u budućnosti bude još brojnija.

"Do sada nismo mogli da radimo poljoprivredu, sad možemo da vozimo drva i da se bavimo poljoprivrednim poslovima", rekao je domaćin Radovan Stanojković novinarima, izrazivši pri tom zahvalnost predsedniku Vučiću i svima koji su imali udela u ovoj donaciji.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Kancelarija za KiM)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...