PANIKA U LESKOVCU: Poštaru ukrali bickl i torbu sa računima, tri policijske ekipe jurile lopova
Foto: Shutterstock

MUKE POŠTARSKE

PANIKA U LESKOVCU: Poštaru ukrali bickl i torbu sa računima, tri policijske ekipe jurile lopova

Srbija -

Jednom od najrevnosnijih poštara Pošte Srbije Leskovac lopovi su juče ukrali službeni bicikl, vidno obeležen, dok je dvotočkaša samo na minut ostavio nezaključanog pred jednu od stambenih zgrada u ulici Vidoje Smilevskog.

„Samo što ga šok nije pogodio, bio je bled kao krpa kada je video da mu je nestao bicikl“, priča očevidac koji se kasnije s poštarom dao u potragu, navodi Jugmedia.rs.

Razlog više za stres bio je i taj što je u korpi bicikla ostala torba s računima građana za telefone, struju, internet...

Kada su videli da je vrag odneo šalu, poštar i njegov poznanik su pozvali policiju, koja se na licu mesta stvorila i to, kako nam prenose, čak tri ekipe.

foto: Aleksandar Jovanović/Ilustracija

„Policija je pronašla bicikl s torbom i papirima u blizini zgrade

Elektrodistribucije u Podvorcu, gde je bio pripremljen za rasklapanje i verovatno za dalju prodaju“, prepričava ono što je video naš sagovornik.

„Tačno je, bickl je pronađen i vraćen poštaru“, kratko je potvrdio portparol PU Boban Zdravković.

No pre toga umalo da nadrlja drugi poštar, koji je svoj službeni bicikl vozio na krovu svog automobila. Neko je primetio i dojavio poštaru s izgubljenim biciklom.

„Kada smo sustigli taj automobil, naš poštar je skakao od sreće. Međutim, kada se vozač zaustavio smrknuo se jer je prepoznao svog kolegu“, priča sagovornik, očevidac drame koju je preživljavao revnosni poštar.

(Kurir.rs/Jugmedia.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track