SAJAM ZAPOŠLJAVANJA U VRANJU: Šansa za nezaposlene, 250 slobodnih radnih mesta
Foto: Tatjana Stamenković

traženje posla

SAJAM ZAPOŠLJAVANJA U VRANJU: Šansa za nezaposlene, 250 slobodnih radnih mesta

Srbija -

Sajam zapošljavanja u organizaciji Nacionalne službe za zapošljavanje i Grada Vranja biće održan u petak u Sportskoj hali u tom gradu.

Prema najavi organizatora učešće su potvrdila 22 poslodavca iz tekstilne, obućarske, drvnoprerađivačke, mašinske, prehrambene i prerađivačke industrije, elektroindustrije, kao i iz oblasti osiguranja.

Biće ponuđeno preko 250 radnih mesta, a nezaposleni će moći da konkurišu za radna mesta šivača, konfekcionara, obućarskih radnika, obrađivača drveta, stolara, tapetara, radnika u trgovini, pekara, bravara, zavarivača, radnika u proizvodnji, administrativnih radnika, elektromontera, agenta prodaje osiguranja.

U ponudi su i slobodna radna mesta za osobe sa invaliditetom. Nezaposleni će na Sajmu zapošljavanja moći da uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, da im se predstave i predaju svoju radnu biografiju (CV).

Na štandu Nacionalne službe svi zainteresovani moći će da dobiju i informacije o aktuelnim programima i projektima NSZ i njenih partnera za podsticanje zapošljavanja. Sajam zapošljavanja biće otvoren u petak u 11 sati u Sportskoj hali u Vranju.

(Kurir.rs/T.S./Foto ilustracija: T.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track